Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Inspiration, videos och erbjudanden

Vi börjar året med inte mindre än 2 fantastiska makeup-nyheter och ett limited edition kit med vackra ögonskuggor, eyeliner och lipgloss från pürminerals. Vi vill presentera nyheterna för dig en i taget för att ge inspiration och lite nytänkande vilket aldrig är fel så här i början av ett nytt och spännande år. Pürminerals är mineralmakeup som förbättrar din hud. Kombinationen av den renaste och högsta kvaliten på mikroniserade mineraler och avancerade hudvårdande ingredienser ger dig så mycket mer än bara make up. Och vem vill inte vara naturligt vacker och samtidigt ta hand om sin hy?


Skapa vackra looker med detta välfyllda makeup kit, inspirerat av succéfilmen ”Jupiter Ascending”.Kitet innehåller sex ögonskuggor, en ögonskuggepensel, ett läppglans med inbygg belysning samt en liquid eyeliner till det fantastiska priset 395kr, ord 1240kr.

Med 6st vackra nyanser kan du enkelt skapa en snygg ögonmakeup. Nyanserna är exklusiva för detta kit och harmonierar med varandra, så att du kan mixa och matcha dem som du önskar. Skuggorna innehåller vårdande ingredienser som ger fasthet och reducerar rynkor och linjer på ögonlocket. Mineralsfärer ger en pigg blick med sin uppljusande effekt. Du får en sammetslen och jämn ögonmakeup som sitter hela dagen. Det ingår även 1st Galaxy Lip Gloss Formulan ger otroligt mycket glans och lämnar läpparna mjuka och fylliga. Läppglanset har även inbyggd belysning och spegel på sidan av förpackningen, som gör det enkelt att applicera var du än är. I kitten finns även 1st flytande eyeliner som är enkel att applicera och ger en snygg, svart och precis linje. Ramar in ögonen och ger en intensiv blick.

Video (klicka för att öppna Youtube)

NYHET- Liquid Veil 4-in-1 Foundation från Pürminerals

Pürminerals presenterar en ny modern foundation med fuktgivande kristaller som förebygger fuktförlust och bromsar hudens åldrande. Det är en underbar foundation, lätt som luft och ger en vacker täckning som snabbt smälter in i huden. Spraya produkten direkt i ”Liquid cheselborsten” för att sedan applicera på huden. Den slätar ut och ger allt från den lättaste täckning till maximal beroende på hur många lager du väljer att applicera. Dess fuktgivande formula gör att den varken syns eller känns på huden och efterlämnar ett sammetslent slutresultat. Just nu 395kr, ord 485kr.Välkommen in till oss och testa ut just din nyans.

Video (klicka på bilden för att öppna Youtube)

NYHET- Disappearing ink 4- in- 1 concealer från Pürminerals

En ultralätt, hudvårdande concealerpenna med en flytande formula som döljer mörka ringar, orenheter och rynkor med medium täckning. Den mjuka airbrush-effekten håller hela dagen och ger en fräsch look hela dagen . Den smidiga filtapplikatorn gör concealern lätt att applicera, och den går att lägga lager på lager utan att det blir kakigt. Dessutom är concealern självfixerande, vilket innebär att den sitter bra på huden även utan puder. Ceretinkomplex och ett unikt diamantkomplex minskar synligheten av rynkor, mörka ringar och orenheter. Concealern väcker trötta ögon och döljer tecken på hudens åldrande, sömnlösa nätter och stress. Disappearing Ink är därför det perfekta valet för en snabb uppfräschning av huden. För applicering under ögonen, tänk på att välja en något ljusare ton än hudtonen medan applicering på en annan placering i ansiktet bör hålla samma nyans som hudtonen. 285kr.

Video (klicka på bilden för att öppna Youtube)

Välkommen in till oss på salongen för att prova ut din perfekta nyans.

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina