Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Professionell hudvård

För oss på Beauty by Lina är kunskap & vidareutbildning av stor vikt för att kunna genomföra behandlingar på bästa sätt samt kunna rådge dig som som kund i valet av hudvårdsrutiner & eventuella hudåkommor.

Vi är 3 auktoriserade hudterapeuter, stolta medlemmar i SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation. SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att vi har en garanterat gedigen utbildning & utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter etiska regler & innehar behandlingsskadeförsäkring, allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Hösten 2018 började vi utföra microneedling med Dermapen4. Det är en en avancerad behandlingsteknik & marknadens mest efterfrågade behandling inom hudföryngring, behandling av ärr, pigmenteringar, fina linjer, pigmenteringar & mycket mer.

Under våren 2019 kommer vi gå en vidareutbildning i Dermapen4 där fokus kommer ligga på behandling av ärr & samt microneedling i kombination med kemiska peels.

Men det viktigaste av allt är såklart att vi finns för dig på salongen. Låt oss få ta hand om dig & din hy med en härlig ansiktsbehandling, en värmande hotstone massage, en givande makeup rådgivning eller varför inte boka vaxning? Du kan smidigt boka din tid via vår hemsida www.beautybylina.se men självklart är du även varmt välkommen att ringa, maila eller besöka oss på salongen.

Varmt välkommen önskar

Lina, Sofie & Maria

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina