Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Ansiktsbehandling NBE Deep Skin

Med högteknologisk apparatur unikt utvecklad för djupgående, hudföryngrande och lyftande effekt helt utan nålar, smärta eller kirurgiska ingrepp kan vi åstadkomma synliga resultat efter första behandlingen. I NBE Deep Skin förenar vi  yttre och inre skönhet med välbefinnande och är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt.

Före (Vänster bild). Efter (Höger bild). Före och efter 1 behandling med NBE Deep Skin (klicka för större bild)

Med NBE DEEP SKIN är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat. En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energigivande massage och dessutom ger unika resultat.

Hur går ansiktsbehandlingen till?

NBE Deep Skin består av 3 unika verktyg som kombineras med högkoncentrerande serum som tillsammans ger djupa effekter.

Vi inleder behandlingen med rengöring, hudanalys och en mild  peeling med pilbarksextrakt. Därefter:

Steg 1: Ablatorn- effektiv mekanisk peeling

Ablatorn som är ett verktyg som slipar/ suddar huden från döda hudceller och ojämnheter och som förbereder huden för nästa steg i behandlingen. Hudytan mjukas upp och jämnas ut. Porer förfinas och absorptionsförmågan för kommande serum förbättras avsevärt. Behandlingen är härligt rogivande och helt smärtfri. Denna nya metod av microdemabrasion, fungerar för alla hudtyper utan risk för hudskada.

Steg 2: Infusorn- öppnar upp microkanaler i huden

Med hjälp av Infusorn öppnar vi upp och skapar massor med små microkanaler i huden så att dom aktiva ingredienserna i dom utvalda specialserumen kan slussas djupare ner i huden. När mirosfärerna i produkterna  kommer i kontakt med fukten i din hy expanderar de och återgår till sin ursprungliga volym, vilket resulterar i en direkt utfyllnad av rynkor och fina linjer.

Steg 3: Correctorn- effektiv punktbehandling

Correctorn är ett specialdesignat verktyg där vi kan punktbehandla svåråtkomliga önskade områden med hög precision.  Ger enastående effekter tack vare den konformade toppen som ger en perfekt träffyta vid tex djupa rynkor runt ögonen och acneärr.

Vi avslutar behandlingen med en riktigt lyxig alginatmask anpassad för din hudtyp och behov. När masken lyfts av känns huden mjuk, smidig, lugn och otroligt återfuktad. Behandlingen avslutas med anpassade produkter för ögon, ansikte och hals.

Behöver din hy något alldeles extra för ett speciellt tillfälle eller vill du ge din hy den bästa av behandlingar? Då ska du testa NBE Deep Skin behandling.

Behandlingen kan göras som en enstaka uppiggande behandling eller i kur om 4-6 behandlingstillfällen, vilket är att rekommendera för att nå bästa och mest hållbara resultat.

Priser & rabatter

Samtliga fullständiga behandlingar innehåller: Rengöring, hudanalys, mild peeling med pilbarksextrakt, NBE 3 stegs behandling (ablatorn, infusorn & correctorn), samt en anpassad avslutande alginatmask och avslutande produkter.

Behandling Pris 4 ggr (10% rabatt) 6 ggr (15% rabatt)
NBE Deep Skin De Lux 75min
(behandlingsområde-ansikte & hals)
1495 kr 5382 kr 7624 kr
NBE Deep Skin Decolltage 60 min
(behandlingsområde-decolltage)
1495 kr 5382 kr 7624 kr
NBE Duo de Lux
(behandlingsområde:ansikte, hals & decolltage)
2650 kr 9540 kr 13515 kr
Blästring/slipning med ablatorn
ansikte & hals 30min
750 kr 2700 kr 3825 kr

Blästring/slipning med ablatorn i samband med valfri ansiktsbehandling 650 kr

Har du frågor eller vill boka din behandling redan idag så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Beauty by Lina 0455-122 00, info@beautybylina.se.  Och självklart är du alltid välkommen in till oss på salongen, vi finns på Drottningatan 27. Välkommen!

Vill du se hur behandlingen går till?

Frågor & Svar om NBE Deep Skin

För vem passar behandlingen?

En NBE-behandling anpassas individuellt och passar alla hudtyper,  åldrar och behov. Man jobbar med lifting, rynkor,torrhetslinjer, rosacea, ytliga kärl, acne, stora porer, lymfa, ärr och pigmentfläckar.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster. Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna triggar i gång kroppens naturliga system och ökar syret- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler främjas, fukthalten i huden ökar och flödet av syrerikt blod förbättras. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks.

För bäst och mest långsiktigt resultat läggs en personligt anpassad behandlingsplan upp vid din bokning eller konsultation.

Är det en säker metod?

NBE är en väldigt säker behandlingsmetod och sker med mycket hög säkerhet. Metoden är väl bepövad och används dagligen världen över.  Den är till och med mycket gynnsam för hudens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar. Hudföryngring med NBE Deep Skin sker helt utan smärta eller injektioner, nålar eller kirurgiska ingrepp. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ, men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering.

Finns det några kontraindikationer?

Rådgör gärna med oss om du har frågor kring ev kontraindikationer. Aktiv herpes, aktiv acne, psoriasis, aktiv rosacea är hudtillstånd vi undviker att behandla.

Hur länge förväntas resultatet hålla i sig?

Resultatet efter behandling med NBE kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE – behandlingar.

Bokning sker enklast via vår hemsida men du är självklart även välkommen att ringa  oss på 0455-122 00 eller besöka oss på salongen. Avbokning sker senast 48h innan din bokade tid, annars debiteras behandlingen via faktura. Jag som erbjuder dig behandling förbinder mig att avsätta din bokade tid med dig och ingen annan och du förbinder dig att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.

Varmt välkommen önskar Lina & Sofie!

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina