Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Brasiliansk vaxning i Karlskrona

Intimvaxning eller så kallad brasiliansk vaxning innebär att vi tar bort könshår genom vaxning. Vi använder oss av Lycon Nordics högkvalitativa vax som är specialanpassat för känsliga områden. Tack vare unika för- och efterbehandlingsprodukter blir vaxningen skonsammare mot huden och även mindre smärtsam och kan utföras även på känslig hy.

Lydia Jordane, grundare och skapare av LYCON Wax, är en internationellt erkänd hudterapeut som har jobbat med vaxning i många år över hela världen. Lydia skapade sitt första vax på 60-talet och sedan dess har LYCON blivit ledande inom vax och finns nu på de bästa salongerna och SPA:n i över 45 länder. LYCON var först med att använda vårdande och lugnande ingredienser som aloe vera, azulene, kamomill, lavendel och ros i sina vaxer.

Vi använder oss av Lycon Hot Vax som är speciellt anpassad till känsliga områden på kroppen som bikinilinje och vid brasiliansk vaxning. Det är ett remsfritt vax som är skonsammare än ett remsvax pga värmen som utvidgar folliklarna och på så vis gör det enklare att ta bort håren. LYCONS Hot Wax tar bort hår som är ner till 2mm korta och har en låg arbetstemperatur som gör behandlingen betydligt mildare för kunden.

Hårborttagning med LYCON är en vårdande upplevelse, för- och efterbehandlingsprodukterna gör upplevelsen komplett. Tack vare att vi använder oss av LYCON´s Pre-Waxing Oil som appliceras på huden innan vi lägger på vaxet samt den teknik vi använder upplevs behandlingen mindre smärtsam. Oljan fungerar som en barriär mellan vaxet och huden. Det varma vaxet omsluter håren och och när vaxet rycks bort följen endast håren med och inte huden. Därför blir vaxningen skonsammare mot huden och betydligt mindre smärtsam.

Ingredienser:
-kåda- från tall
-bivax-gör vaxerna mer följsamma
-paraffin- gör vaxerna mjuka
-essentiella oljor- lugnande & rogivande egenskaper

Tack vare kombinationen av Lycons vaxteknik, kvalitetsvax och fuktgivande samt vårdande produkter kan vi erbjuda en behaglig behandling.

För mer information om LYCON Nordic: www.lyconnordic.se

Pris & bokning

Brasiliansk vaxning

–    Vid regelbunden vaxning inom 4-6veckor, 490 kr
–    Första gången eller efter 6 veckor, 560 kr

I behandlingen ingår vaxning av könshår både framtill och i stjärten.

Läs mer om vad du ska tänka på inför och efter din brasilianska vaxning hos Beauty by Lina i Karlskrona

Bokning sker enklast via vår hemsida men du är självklart även välkommen att ringa  oss på 0455-122 00 eller besöka oss på salongen. Avbokning sker senast 2 dygn innan din bokade tid, annars debiteras behandlingen via faktura. Jag som erbjuder dig behandling förbinder mig att avsätta din bokade tid med dig och ingen annan och du förbinder dig att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.

Varmt välkommen önskar Lina & Sofie!

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina