Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Erbjudanden & Nyheter

Våren är äntligen här, ljuset, värmen och lite fågelkvitter kan få vem som helst på gladare humör. Och ofta kommer också viljan att ta hand om sig lite extra, att krypa ur vår mörka vinterskrud och istället sätta färg och liva upp.  Det kan räcka med en ny vårig ton på ditt läppglans eller varför inte en uppfräschade ansiktsbehandling för att kunna skina i kapp med solen :). Och kroppen, glöm inte kroppen, för snart är det dags för bara ben. Vi på Beauty by Lina hjälper dig gärna i valet av vad just du behöver för att få känna dig vårfin, både genom behandlingar och produktrådgivningar gällande både makeup och hudvård. Ring, maila eller gå in på vår hemsida där du i lugn och ro kan läsa om våra behandlingar.

Nya rengöringsprodukter från Comfort Zone

En ren hud är en välmående hud. Comfort Zone har uppdaterat sin omtyckta serie ”Everyday” till ”The Essentials” , i serien finner du en cleansing milk, hydrating tonic och eye-make up remover.

Ansiktsvatten: 250 kr
Rengöring: 250 kr
Eye Make up remover: 225kr

Skin Regimen NYA kroppsprodukter

Skin Regimen fortsätter att utveckla sin succe med kroppsprodukter. Glöm inte bort din kropp, förbered även den inför sommaren med en härlig och effektiv kroppspeeling, återfukta med svalkande och fräsch body creamgel som även verkar på att öka spänsten i din hud. Vill du njuta av en kroppsbehandling på salongen rekommenderar vi dig vår ”Kroppspeeling & massage”, självklart använder vi oss av Skin Regimens nya produkter, perfekt tillfälle att både njuta och testa dessa nyheter.

Body Cream: 495 kr
Body Scrub: 350 kr

Nya läckra Lipgloss från Purminerals

Purminerals presenterar inte mindre än 8 nya lipgloss i fantastiska färger. Färger till alla tillfällen och varje personlighet. Dom ger massor med glans och har en lipplumping effekt i kombination med den aktiva antiage inrediensen resveratrol som skördas exklusivt för Pur i den kända vinregionen Bordeaux. Resveratol är en antioxidant som är vanlig i rödvin och som tillför fukt och minskar linjer runt läppkonturen.

Lipgloss: 225 kr

Erbjudanden gäller så långt lagret räcker.
Du är varmt välkommen in till oss på salongen för att testa ut ditt läppglans, känna på den nya rengöringen eller dofta på Skin Regimens nya body cream. Och självklart även om du har andra frågor och funderingar.

Hälsningar
Lina & Sofie
Beauty by Lina

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina