Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Hösten på Beauty by Lina

Vi hoppas att du haft en underbar sommar! Värmen kom tillslut och har äntligen gett oss fina dagar och ljuvliga kvällar som fyller på vårt energiförråd inför en kommande färgsprakande höst.

15 sept fyller Beauty by Lina 6 år, helt otroligt! Och i 3 av dessa år har nu Sofie funnits som fantastisk och ovärdelig förstärkning på salongen för att kunna ta hand om våra underbara kunder på bästa sätt. Vi vill passa på att tacka er för ännu ett år, tack vare er har vi världens bästa jobb!

Erbjudande Comfort Zone

Just nu får du en fin Yogamatta vid köp av valfri kroppsprodukt från Comfort Zones underbara serie ”Skin Regimen”. Huden behöver lite extra hjälp efter sommaren med återfuktning och det bästa sättet att göra din hy mer mottaglig för just fukt är att först peela bort de yttorra gamla hudcellerna! Body creamen är en fantastiskt sval och lätt lotion som doftar ljuvligt fräsch, peelingen skrubbar effektivt bort döda hudceller samtidigt som den ökar cirkulationen och ger din hy lyster, en lyster som man lätt förlorar i slutet  av sommaren. Varmt välkommen in till oss för att testa, du kommer gilla dom, vi är helt säkra på det:).

Hösten 2015 på Beauty by Lina

För oss på Beauty by Lina är kunskap och vidareutbildning av stor vikt för att kunna genomföra våra behandlingar på bästa sätt samt kunna rådgöra dig som kund i valet av hudvårdsrutiner och eventuella åkommor. För att utvecklas än mer kommer vi denna höst besöka Sveriges största Hud- och Kosmetikmässa i Sthlm, gå vidareutbildning i ”Pigmentförändringar” och ”Hudinflammation”, samt gå utbildning i nya behandlingsmetoder/tekniker för att ev utöka vårt behandlingsutbud så småningom:).

Men det viktigaste av allt är såklart att vi finns för er på salongen. Låt oss få ta hand om dig och din hy med en härlig ansiktsbehandling, en värmande Hotstone massage, eller varför inte boka en Makeup rådgivning? Det enklaste sättet är att boka din tid via vår hemsida www.beautybylina.se men självlart är du välkommen att både ringa, maila eller besöka salongen.

Tack för att du tagit del av vårt brev. Vi önskar dig en härlig dag! Håll ögonen öppna för härliga erbjudanden och nyheter ända fram till jul!

Varma hälsningar
Lina & Sofie

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina