Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Julerbjudanden hos Beauty by Lina

Presentkort

Vi hjälper dig gärna med din julgåva, det kan vara någon av våra lyxiga hudvårdsprodukter eller ett uppskattat presentkort på en skön behandling. Har du frågor eller vill att vi förbereder din julklapp är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Kom gärna förbi salongen påDrottninggatan 27 i Karlskrona, ring 0455-122 00 eller maila info@beautybylina.se. Självklart kan vi även hjälpa dig att skicka din gåva med post till annan ort.

Vi erbjuder även 3 specialbehandlingar inför jul. Underbara presenter som innehåller en kombination av 2 olika behandlingar till ett extra juligt pris. Läs mer om detta nedan. Förutom presentkort har vi massor med fina askar och nesessärer färdiga att läggas under granen till både henne och honom.

Comfort Zone Julklappar

Makeup – Püreminerals Julklappar

Specialutgåvor inför jul i fina förpackningar och fantastiskta innehåll. 4 st vårdande lipgloss 325kr ord 780kr, en vacker ögonskuggepalett med 8 vintriga toner för 375kr prd 750kr,  finns nu på salongen.

Behandlingar – den skönaste Julklappen

Vi erbjuder 3 specialbehandlingar inför julens presentkort. Lyxiga presenter som innehåller 2 olika behandlingar till ett extra juligt pris.

Silver lyx 745 kr ord 885kr

Ansiktsbehandling Mini 45 min & Hotstone massage 30 min
En vårdande och uppfräschande ansiktsbehandling, därefter får du njuta av en avslappnande ryggmassage med varma lavastenar.

Guld lyx 1080 kr ord 1245kr

Ansiktsbehandling classic 75 min & Gelé manikyr
En komplett ansiktsbehandling med både djuprengöring och ansiktsmassage, därefter får du dina naglar och händer ompysslade och lackade med ett speciallack som håller upp till 2v.

Platinum lyx 1340 kr ord 1555kr

Glorious skin antiage ansiktsbehandling 60 min & Hot stone massage 75 min
En enastående antiage behandling för ansikte, ögon och hals, därefter får du njuta av en avslappnande helkroppsmassage med varma lavastenar.

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina