Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 
img08

Om salongen

Centralt beläget i Karlskrona finner du Beauty by Lina, en lugn vrå tillägnad ditt välbefinnande. Vi på Beauty by Lina erbjuder en mängd olika behandlingar för ditt yttre såväl som för din kropp och själ.

För oss på Beauty By Lina har kvalitét, hög kunskap och inte minst din upplevelse högsta prioritet. Vi sätter kunskap om vårt arbete som högsta prioritet genom att vi är auktoriserade inom våra områden allt för att du ska känna dig trygg som kund. Vi tillhandahåller ett noga utvalt sortiment av hudvård- och makeup produkter som ger dig både direkta resultat på salongen men också i din hemmavårdsrutin, vi vill att du ska få det allra bästa. Ta en paus, stanna upp och andas ut, unna dig en välgörande behandling i vår sköna miljö.


Vi som önskar dig välkommen till Beauty by Lina är:

Sofie Swärd Nilsson; auktoriserad hud- & SPA terapeut. Tog sin examen på anrika Gildaskolan i Malmö 2012. Sedan dess har Sofie jobbat på Beauty by Lina och utför diverse kropps- & ansiktsbehandlingar. Sofie är väldigt duktig på makeup, ansiktsbehandlingar och har även många återkommande kunder för massage. Hon är noggrann och lugn och sätter kundens upplevelse i fokus. Sofie har under sin tid som hudterapeut gått vidareutbildningar i bland annat vaxning, makeup & Nannics maskiner NBE deep skin.

Sofie är innehavare av CIDESCO- certifikat & är medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Maria Hillborg; studerar till hudterapeut på IBS (International Beauty School) i Stockholm sedan 2år tillbaka. Maria kommer vara klar med sina studier i augusti 2017 men redan från och med juni finns hon på Beauty by Lina för att utföra hud- & kroppsbehandlingar. Maria har verkligen hittat rätt i sitt yrkesval & besitter redan fantastiska egenskaper som hudterapeut. Maria tycker makeup är väldigt roligt men även ansiktsbehandlingar, färgning, vaxning med med mera.

Maria har genomgått utbildning i våra märken Comfort Zone, Pürcosmetics, Nannic & Lyconör att kunna ge kunderna bästa möjliga hjälp och kunskap.

Lina Swärd; auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005 . Har arbetat som hudterapeut på en världskryssare i 9mån, på SPA i Blekinge och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon sept -09 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare anställdes Sofie & salongen flyttade till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar & rådgivning. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar men även elektrisk epilering. Lina brinner för sin salong, både att driva den och se till att kunderna blir nöjda med salongen som helhet. I juni 2017 anställs en ny härlig medarbetare: Maria Hillborg för att kunna erbjuda kunderna fler behandlingar och ett större utbud av tider.

Innehavare av hudhygienst certifikat och medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation).

shrlogocolor

 
© 2018 Copyright Beauty by Lina