Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Om salongen

Centralt beläget i Karlskrona finner du Beauty by Lina, en lugn vrå tillägnad ditt välbefinnande. Vi på Beauty by Lina erbjuder en mängd olika behandlingar för ditt yttre såväl som för din kropp och själ.

För oss på Beauty By Lina har kvalitét, hög kunskap och inte minst din upplevelse högsta prioritet. Vi sätter kunskap om vårt arbete som högsta prioritet genom att vi är auktoriserade inom våra områden allt för att du ska känna dig trygg som kund. Vi tillhandahåller ett noga utvalt sortiment av hudvård- och makeup produkter som ger dig både direkta resultat på salongen men också i din hemmavårdsrutin, vi vill att du ska få det allra bästa. Ta en paus, stanna upp och andas ut, unna dig en välgörande behandling i vår sköna miljö.

shrlogocolor

Vi som önskar dig välkommen till Beauty by Lina är:

Sofie Swärd Nilsson; auktoriserad hud- & SPA terapeut. Tog sin examen på anrika Gildaskolan i Malmö 2012. Sedan dess har Sofie jobbat på Beauty by Lina och utför diverse kropps- & ansiktsbehandlingar. Sofie är väldigt duktig på makeup, ansiktsbehandlingar och har även många återkommande kunder för massage. Hon är noggrann och lugn och sätter kundens upplevelse i fokus. Sofie har under sin tid som hudterapeut gått vidareutbildningar i bland annat vaxning, makeup & Nannics maskiner NBE deep skin och 500.

Sofie är innehavare av CIDESCO- certifikat & är stolt medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Maria Hillborg; Auktoriserad hud- & SPA terapeut. Tog sin examen i augusti 2017 efter studier på IBS (International Beauty School) i Stockholm & har jobbat på Beauty by Lina sen dess. Maria har verkligen hittat rätt i sitt yrkesval & brinner för att hjälpa dig som kund med rätt val av behandling & hudvårdsrutin i kombination med att ge en skön & mycket avkopplande stund. Maria har gått vidareutbildningar i samtliga våra hudvård- & makeupmärken samt brasiliansk vaxning & Nannic NBE 500 & deep skin sedan sin examen. Maria är innehavare av CIDESCO certifikat & är stolt medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksorganisation ).

Lina Swärd; auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005 . Har arbetat som hudterapeut på en världskryssare, på SPA i Blekinge och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon sept -09 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare anställdes Sofie & salongen flyttade till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar & rådgivning. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar men även elektrisk epilering. Lina brinner för sin salong, både att driva den och se till att kunderna blir nöjda med salongen som helhet. I juni 2017 anställs en ny härlig medarbetare: Maria Hillborg för att kunna erbjuda kunderna fler behandlingar och ett större utbud av tider.

Innehavare av hudhygienst certifikat och stolt medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Ida Holgersson: 24år, diplomerad nagelterapeut. Började min utbildning i september 2017 på Glamnails i Kalmar.

Gick en dekorations kurs i oktober där jag fick lära mig ännu mer kring hur man kan dekorera en nagel och skapa design. Fick mitt diplom i augusti 2018 där jag då kunde titulera mig som diplomerad nagelterapeut.

Startade mitt företag i maj och började jobba som nagelterapeut i juni 2018 på en frisörsalong.

Jag är väldigt noggrann och mån om att mina kunder ska bli nöjda, och uppskattar därför alltid ärlighet kring naglarna för att kunna bli bättre.

Jag börjar nu i mitten av september hos BeautybyLina och det känns verkligen kul och spännande!

Utöver mitt nagelyrke så jobbar jag även som timanställd barnskötare inom Karlskrona kommun. Målet är att kunna ha mitt företag på heltid så småningom, och då kunna erbjuda er kunder fler bokningsbara tider. Därför är tiderna mer begränsade nu tyvärr, men är det någon tid du funderar över som inte finns, tveka inte på att kontakta mig, jag är inte omöjlig!

Eftersom jag inte jobbat med naglar så länge, så tar vissa av behandlingarna längre tid för jag tycker en del konstverk är svårare. Jag jobbar så snabbt jag kan och strävar efter att bli snabbare, viktigast för mig är att kunden bli nöjd och att jag själv känner mig nöjd med resultatet än att jag är snabb och slarvar.

Varmt välkommen att boka en tid för naglar hos mig!

Med vänlig hälsning

Ida

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina