Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Onlinebokning & 5-årsjubileum

Vi hoppas att du haft en riktigt härlig sommar och att du nu är energifylld och ser fram emot lite svalare månader och allt härligt som det innebär. Det händer en massa roliga saker på Beauty by Lina i höst som vi vill dela med oss av i detta brev.  Nyheterna innefattar 10 nya läckra läppstift från Purminerals, nyheter i väntrummet och så kommer vi att utöka våra tidbokningar samt börja med internetbokning via ”Bokadirekt”.  Vi kan också med glädje berätta att from den 1/9 kommer Sofie finnas tillgänglig för utökad tidbokning på Beauty by Lina. Detta innebär kortare väntetider och fler valmöjligheter för dig som kund vid bokning av av behandlingar.

Nyheter i väntrummet

I väntrummet har vi ställt ut en vacker box med fina hudvårds- och makeup produkter som vi REAR ut från 30-70% rabatt. Innehållet kan variera så ta gärna en titt när du sitter och väntar .  Vi har även ställt ut en ”Inspirationspärm” som innehåller recensioner, artiklar, tips och råd från olika tidningar bla om våra märken: Pürminerals, Comfort Zone och Bioline. Pärmen kommer fyllas på allt eftersom.

Nya läckra läppstift- Pürminerals

Välkommen in för att testa ut din favorit bland dessa urläckra läppstift som finns i 10 underbara nyanser, ett för varje tillfälle, både mer transparenta eller täckande. Pürs läppstift innehåller vårdande och skyddande ingredienser som känns otroligt mjukt på läpparna.


Gäller så långt lagret räcker.

Internetbokning

Du kan nu boka dina behandlingar direkt på nätet. Vår onlinebokning hittar du via hemsidan www.beautybylina.se eller sidan ”Bokadirekt”. Allt för att du som kund smidigt och enkelt ska kunna välja ut dag och tid som passar dig. Vid din första bokning kommer du att få skapa en användare  som du enkelt vid kommande tillfällen använder igen. Självklart är du fortfarande välkommen att  boka via telefon eller komma in till oss på salongen för personlig hjälp.

Boka din nästa tid redan idag genom att klicka här:

Boka tid

Salongen firar 5 år

I år firar Beauty by Lina 5 år. I och med 5-årsjubileet introducerar vi nu ytterligare förbättringar för att öka servicenivån dig som kund:

  • Onlinebokning dygnet runt
  • Fler och bättre tider

Kom ihåg att hos Beauty by Lina utförs din behandling av auktoriserade hudterapeuter.

Vi vill passa på att tacka våra kunder för 5 fantastiska år!

Vi önskar dig en fortsatt bra dag!

Varma hälsningar

Lina & Sofie


 
© 2019 Copyright Beauty by Lina