Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Presentkort

Ge bort ett presentkort till en kär vän eller partner som födelsedagspresent, till alla hjärtans dag eller något annat speciellt tillfälle. Presentkort på ansiktsbehandlingar är alltid en uppskattad gåva som passar vid alla tillfällen. Du kan köpa ett presentkort för en specifik behandling eller på valfritt belopp.

Beställ ditt presentkort online här:
Köp presentkort

Förslag och exempel:

Ansiktsbehandling Relax

45 min, 545 kr

En skön stund för uppfräschning av din hy. Rengöring, hudanalys, peeling, ansning av bryn, ansiktsmask och vårdande creme

Ansiktsbehandling Classic Man

60 min, 685 kr

Professionella produkter anpassade till en mans hudvård. Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, portömning, ansning av bryn, ansiktsmask och vårdande creme.

Sacred Nature

60 min, 685 kr

Ekologisk ansiktsbehandling. Denna helt naturliga och ekologiska ansiktsbehandling lämnar sig för alla hudtyper, även den mest känsliga och reaktiva. Rengöring, peeling, ansning av bryn, ansiktsmassage, mask och vårdande creme.

Läs om fler ansiktsbehandlingar här.

Presentkort kan köpas på salongen eller beställas via vår hemsida, telefon och e-post.

Välkommen in till Beauty by Lina på Drottninggatan 27, Karlskrona eller ring 0455 – 122 00.

Den som får presentkortet är välkommen att välja en annan behandling för motsvarande belopp, eller lägga till om hon eller han vill. Presentkortet är giltigt i tolv månader från inköpsdatumet. Går ej att byta mot kontanter.

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina