Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Bioline

Bioline är en italiensk hudvårdsserie med mer än 30 års erfarenhet av professionell hudvård. Eftersom naturen inte är perfekt så använder sig Bioline av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder.

Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem. Innovativa produkter som gör din hudvård rolig och dessutom är bioline 100% fritt från mineraloljor.

Primaluce exfoliate program

Superaktiva produkter innehållande exfolierande PHA/AHA syror för att öka hudens cellförnyelse.  Tack vare innehållet av PHA syror kan alla använda dessa produkter, även den känsliga. Resultatet är en jämn, klar och slät hud med fin lyser och ökad spänst.

Sortiment

Exfoliating cleansing gel- rengör på djupet, tar bort makeup och återfuktar huden, Renovating whitening lotion-drar samman porer och balanserar talgproduktionen, Renovating hydrating emulsion-PHA/AHA ger lyster, balanserar talgproduktionen och återfuktar huden, Renovating Nourishing Cream-PHA/AHA ger lyster, reducerar rynkor och linjer samt fasthet, Exfoliating Renovating serum PHA-AHA-koncentrat av PHA/AHA ger en snabbare exfoliering med ännu bättre lyster.

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina