Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Scratch Nails

Scratch nails- en svensk nagelvårdsserie för dig som vill ha det bästa. Scratch nails är ett ledande svenskt varumärke med över 20år på den svenska nagelmarknaden. Scratch nails koncept är att förse både profisionella och konsumenter med kvalitativa, innovativa och spännande nagelprodukter.

Scratch nail food

Scrach nails nail food används på naturliga, konstgjorda och lackade naglar. Nail food är en ren naturprodukt som återger spänst, elasticitet och näring. Den ger en flexibel nagel som klarar smällarna , inte går av. Produkter består av kallpressade sesamfrön, myrra och lavendel. Sesam ger näring åt nagelbanden, myrra och lavendel är antiseptiska.  En droppe på varje fingertopp 2ggr/dag och du får en nagel som inte skivar sig eller spricker, den växer snabbare och återhämtar sin styrka och flexibilitet.

Scrach nail colors

Tidlöst elegant eller kaxigt och modernt? Valet av färg på dina naglar kan förstärka effekten av klädval eller vara en detalj i uttrycket.  Scratch nails kollektion av lackfärger är stort och därför finns det något för alla. Lackerna innehåller inte ämnen som formaldehyd, toulene och dibutylftalat eftersom dessa ämnen visat sig orsaka besvär hos känsliga personer. Förvaras torrt i rumstemperatur och undvik starkt solljus och värme.

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina