Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Sommarerbjudanden hos Beauty by Lina

Vi har en underbar tid framför oss som vi hoppas att du fyller med sådant du mår bra av Kanske en båttur, grillning med nära och kära, underbara jordgubbar och lite bad. Känner du för att bli lite extra ompysslad med allt från färgning av fransar & bryn, en underbar ansiktsbehandling, snygga sommarnaglar eller en avkopplande massage så är du varmt välkommen till oss på salongen.

Pout Pen-NYHET från Pürminerals 265kr

Pürminerals Pout Pen Cosmo ger dig en naturlig glöd på läpparna med sitt nya färginovativa  “2-in1 läppglans”. Välj bland färgerna: Cosmo, Fuzzy Navel, Mai Tai och Sangria.  På ena sidan av pennan finns en filtpenna som gör det enkelt att applicera en snygg kontur eller fylla hela läppen med färg. I andra änden på pennan finner du ett vårdande läppglans som du kan applicera ovanpå filtpennan för lyster. Du väljer alltsåJ, matt eller lyster. Och det bästa är att den sitter riktigt bra. Just nu får du dessutom Pürminerals ”Mineral Glow” på köpet. Välkommen in att testa ut din färg.

Gäller så långt lagret räcker.

Volume Vixen mascara-NYHET från Pürminerals

Som lösögonfransar på tub. Nya mascaran från Pürminerals  innehåller keratin som revitaliserar fransarna och ger samma längd, volym och form som lösögonfransar.  En ny avancerad borste med en inbyggd reservoar som gör den lätt att applicera och ger ett omedelbart resultat med långa,  svepande fransar. Just nu till introduktionspris

Gäller så långt lagret räcker

Din gåva från Comfort  Zone

Gäller så långt lagret räcker

Vi håller öppet för dig även under sommaren med undantag för v27 då vi har semesterstängt, annars finns alltid någon av oss på plats. Har du ett ärende till oss och vill vara helt säker på att vi är på plats? Ring då gärna och lyssna av vår telefonsvarare som vi uppdaterar vecka för vecka med aktuella öppettider. Nu finns Beauty by Lina på Instagram, följ oss gärna för inspiration, erbjudanden och annat vackert. Du finner oss under: BEAUTYBYLINA_2009 och glöm inte att du kan boka din tid hos oss online via ”Boka Direkt”.

Tack för att du tog dela av vårt sommarbrev! Vi vill tacka för en fantastiskt vår, tack vare er.  Vi önskar er en underbar sommar så hörs vi snart igen

Lina & Sofie

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina