Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Sommarmake-up hos Beauty by Lina

Vi välkomnar 2 nyheter i vårt sortiment från Pürminerals, perfekta inför sommaren.

Håll utkik efter nästa nyhetsbrev från oss, då kommer erbjudande och nyheter från Comfort Zones fantastiska solskydd, information om öppettider på salongen i sommar och vi kommer även hålla en produkttävling på vår Facebooksida.

Välkommen att boka in en make-uprådgivning hos oss.

Nu lanseras succémascaran Big Look i en vattenfast version.
Oavsett om det är solsken eller regn kommer du att få mirakelfransar med Pürs nya vattenfasta mascara! Den innehåller Arganolja- en banbrytande formula som omsluter varje frans med näring samtidigt som den ger en explosion av färg som bygger upp maximalt. Laddad med E-vitamin och antioxidanter. Varje frans täcks perfekt med ett garanterat klumpfritt resultat. Kampanjpriset  gäller så långt lagret räcker.

NYA läckra rouger!
Inte mindre än 6 nya rouger i underbara färger finns nu i Pürminerals sortiment.  4st ”Powder Blush” och 2st ”Cream Blush”. Få en fantastisk glöd med Purminerals nya rouger som dessutom innehåller hudvårdande ingredienser som bromsar hudens åldrande samtidigt som huden får en fräsch ton när kindbenen framhävs. Behöver du hjälp med val av färg eller har du glömt hur du ska applicera ditt rouge?
Oavsett så är du varmt välkommen in till oss på Beauty by Lina så hjälper vi dig gärna.
 
© 2019 Copyright Beauty by Lina