Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Välkommen till öppethus 2/12 11-18

Äntligen är det dags för öppethus på Beauty by Lina. En dag med fantastiska produkterbjudanden, expertråd, härlig julstämning, roliga tävlingar & juldoftande fika. Vi vill tillsammans med Johanna Tonentschuk, makeup artist för Pürminerals, hälsa dig välkommen på öppethus den 2 december 2015  kl11-18. På årets öppethus har vi lite extra fokus på Pürminerals fantastiska makeup och Johanna kommer utföra lärorika & roliga makeuprådgivningar hela dagen. Så ta chansen och boka in dig redan idag! Johanna hjälper dig med ovärdeliga tips & råd.

Boka makeup rådgivning

Ta chansen och testa vårt makeup märke med hjälp av proffsiga och kunniga Johanna. På 30min får du tips och råd med vad som passar just dig. Vid köp av minst 2 produkter ingår rådgivningen. Du får dessutom 20% rabatt vid köp av minst 3 varor. För att boka din tid, ring ( svarar vi inte så tala in ditt namn & Telefonnr samt när du hade velat komma), maila eller besök oss på salongen. Vår online bokning kommer ej fungera denna dag.

20% rabatt på Comfort Zone & Pürminerals

Hela dagen får du vid köp av minst 3 produkter 20% rabatt på hela ditt köp. Gäller så långt lagret räcker den 2 dec. Vi närmar oss en kallare och torrare årstid vilket ofta märks av i huden som blir torrare, känsligare och mer utsatt. kanske behöver du byta till en kraftigare dagcreme, lägga till ett serum eller byta rengöring, små justeringar som ger stora förbättringar:). Dörrarna till salongen står öppna hela dagen för att vi ska kunna hjälpa dig med rådgivning och tips!

Julklappar & presentkort

Passa på att köpa julklappar till både dig själv & någon du tycker om, vi har något för alla:). lyxiga hudvårdsprodukter eller ett uppskattat presentkort. Har du frågor eller vill att vi förbereder din julklapp är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mail (info@beautybylina.se) eller telefon 0455-122 00. Självklart kan vi även hjälpa dig att skicka din gåva med post till annan ort.

Välkommen den 2/12

Det händer en hel del den 2/12 på Beauty by Lina och vi skulle bli jätteglada om just du hade vägarna förbi oss på Drottninggatan 27. Ta gärna med dig en vän eller 2. Och glöm inte att boka din tid för makeuprådgivning, först till kvarn gäller!

Varmt välkommen

Önskar
Lina & Sofie

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina