Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Vårda din hy i höst

Behöver ditt ansikte en uppfräschning, ge fransar och bryn lite färg, produktrådgivning eller bara mysa lite i höstmörkret? Då är du varmt välkommen till oss på Beauty by Lina. Läs mer om våra härliga behandlingar på www.beautybylina.se . Du har väl inte missat att vi börjat med onlinebokning? Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund att boka din tid när det passar just dig, läs mer på www.bokadirekt.se . Har du frågor gällande vilken behandling som passar just dig så är du välkommen att ringa, maila eller besöka oss på salongen så hjälper vi dig gärna.

Upptäck Big Look- Pürminerals

Vi har fått in två läckra kit innehållande Big Look, mascaran med Arganolja som både förlänger och ger volym. Just nu får du 200kr rabatt på 2 läckra kit som båda innehåller mascaran tillsammans med andra Pür favoriter. Den perfekta julgåvan till dig själv eller en vän?

Gäller så långt lagret räcker

Torr och känslig hy?

Väderomslaget påverkar gärna vår hy och gör den gärna känslig, torr och lite i obalans. Med en lugnande ansiktsbehandling och hudvårdsprodukter med stärkande och närande  ingredienser så hjälper vi huden att klara av dessa påfrestningar. Sommarens produkter kanske har blivit för lätta och behöver bytas ut mot mer vårdande ingredienser. Comfort Zones produkt serie Skin Resonance är utvecklad för dig med torr, känslig och reaktiv hy. Just nu får du deras lugnande tonic vid köp av ansiktsrengöring och creme. Tonicen är unik och kan sprayas även ovanpå din makeup för att även under dagen, kanske vid mkt datorarbete, lugna och ge din hy fukt.


Gäller så långt lagret räcker

Fokus på ögon

Huden runt våra ögon är tunn och skör och bör vårdas utifrån sitt specifika behov. Vi har låg talgproduktion runt ögat och detta är ofta ett av dom ställen vår hy åldras på först. Många sminkar sig dagligen med ögonmakeup i någon form som såklart även ska tvättas av mot kvällningen. Genom att använda en mild eye makeup remover, vårdande mascara och sist men inte minst, ge huden fukt och näring morgon och kväll med din ögoncreme så förebygger vi torrhetslinjer och håller huden spänstig.

Just nu får du vid köp av valfri ögoncreme från Comfort Zone:


Gäller så långt lagret räcker

Comfort Zone har inte mindre än 4 olika ögoncremer. Vii hjälper dig gärna med rådgivning för att du ska få det som passar just dig. Har du tänkt på att även använda en mer vårdande ögoncreme vintertid jämfört med sommaren då många klarar sig med enbart en fuktgivande produkt.

Julgåvor

Även om vi ska njuta av hösten ett tag till så närmar sig även den härliga juletiden. Vi hjälper dig gärna med ett omtycktpresentkort på en skön behandling eller ett valfritt belopp, eller varför inte plocka ihop en neccesärmed snygga makeup produkter eller en lyxig ansiktsscreme.

Vi önskar dig en fortsatt härlig höst och hoppas att vi ses på salongen.

Varma hälsningar
Lina & Sofie

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina