Kroppsbehandlingar

Boka tid

Hot Stone massage

30 min, 510 kr
75 min, 810 kr

Halv- eller helkroppsmassage med varma lavastenar och olja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och ger känslan av totalt välbefinnande.

Vi använder oss av en unik massageolja från Comfort Zone med doftnoter som påverkar oss avslappnande men samtidigt ger värdefull näring till din hud.

Boka tid

Klassisk massage

30 min, 475 kr – fokus på rygg och nacke
45 min,  625kr – fokus på rygg, nacke och ett valfritt område
60 min, 725 kr –
fokus på rygg, nacke fram- och baksida ben och armar

En medeldjup massage för ömma och stela muskler. Välj behandlingstid utifrån ditt behov av område du önskar få masserat och genomgånget.

Boka tid

Kroppspeeling

30 min, 625 kr

Kroppspeeling är en renande och cirkulationsökande behandling som tar bort döda hudceller, ger din hy nytt liv och gör den mjuk och följsam. Peeling är väldigt viktigt för att huden på ett optimalt sätt ska kunna ta upp fukt & näring från din bodylotion eller kroppsolja, samt perfekt innan en insmörjning av brun utan sol produkt för ett så jämnt resultat som möjligt.

Boka tid

Kroppspeeling med Massage

60 min,  985 kr

Med en effektiv kroppspeeling avlägsnas döda hudceller över hela kroppen och gör huden otroligt mjuk och len. Behandlingen avslutas med en lättare massage med en kroppslotion anpassad för din hudtyp.

Boka tid

Nyhet! Djupgående triggerpunktsmassage halvkropp

30 min, 525 kr
45 min, 725 kr


En djupgående massage där vi behandlar muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor i kroppen. Klassiska massagegrepp varvas med triggerpunktstryck. Behandlingen är helt individsanpassad och kan därför se olika ut från gång till gång. En djupgående massage kan hjälpa dig om du har besvär med bland annat stress, smärtor i korsryggen, mellan skulderbladen, spända muskler, triggerpunkter, förkortade muskler, cirkulationsstörningar, spänningshuvudvärk eller musarm. Detta är en perfekt underhålls massage för dig som går regelbundet. Går du mer sällan massage rekommenderar vi alt på 45min. Vi anpassar vår massage efter dina individuella förutsättningar och behov. Vi genomför ej massage på gravida eller om du hjärtproblem

Boka tid

Nyhet! Coolshaping/fettfrysning

Cryolipolys är en icke kirurgisk metod som använder kyla för att gradvis minska underhudsfett. När fettceller utsätts för kyla så sätter en naturlig förstörelseprocess igång och fettlagrets tjocklek minskar. Fettcellerna som förstörs genom denna process slussas ut genom kroppens egna metabolism. Fettfrysning/cryolipolys är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer genom och med Coolshaping kan fettcellerna minska upp till 25% efter endast en behandling. Efter en Coolshaping behandling fortsätter kroppen sin egna process att transportera bort de förstörda fettcellerna vilket gör att det slutliga resultatet kan ses först efter 3-4 månader. Dock märker man skillnad efter några veckor. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingstillfällen på samma område och dessa utförs med 4-6 veckors mellanrum.

Boka tid