Vackrare fötter

Pedikyr

Vår fötter är något av det viktigaste vi har, därför är det viktigt att ta hand om dem.
Vi utför klassisk fotvård där du kan få hjälp med att avlägsna förhårdnader, nagelband samt filning av naglar.
Boka tid

Pedikyr Classic

695kr

Få mjuka och fräscha fötter med vår fotvårdsbehandling. Du får avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad & vi bjuder på en kopp te eller kaffe. Därefter tar vi bort förhårdnader med hjälp av en unik peelingspray, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage i en mjukgörande fotcreme från Comfort Zone.

Tillval. Du kan även passa på att få manikyr (utan lackning) samtidigt som din pedikyr eller kanske ett härligt paraffinbad för dina händer, ögonmask är också ett fantastiskt sätt att lyxa till din fotvårdsbehandling på. Kontakta oss gärna om du önskar hjälp med dessa tillval eller välj till det direkt när du bokar online. Vänligen notera att behandlingen är till för friska fötter och behandlar inte liktornar, vårtor och svamp.

Boka tid

Pedikyr Signature inkl lackning

895 kr

Få mjuka och fräscha fötter med vår fotvårdsbehandling. Du får avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad & vi bjuder på en kopp te eller kaffe. Därefter tar vi bort förhårdnader med hjälp av en unik peelingspray, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Fötterna får sedan en avslappnande fotmassage i en mjukgörande fotcreme från Comfort Zone. Behandlingen avslutas med att tånaglarna lackas i önskad färg, lacket får du även med dig hem som gåva.

Tillval. Du kan även passa på att få manikyr (utan lackning) samtidigt som din pedikyr eller kanske ett härligt paraffinbad för dina händer, ögonmask är också ett fantastiskt sätt att lyxa till din fotvårdsbehandling på.
Kontakta oss gärna om du önskar hjälp med dessa tillval eller välj till det direkt när du bokar online. Vänligen notera att behandlingen är till för friska fötter och behandlar inte liktornar, vårtor och svamp.

Boka tid