Du följer väl Beauty by Lina på Facebook? Tävlingar, tips och rabatter.
Tidsbokning: 0455 - 122 00 Boka tid
 

Comfort Zone

Logotypen med sina klamrar – embracing hands – symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligtoch effektivt!

Sacred Nature

Sacred nature består av 9 milda och effektiva produkter för ansikte och kropp, innehållande 5 ECOCERT-ifierade ingredienser. DNA skydd från fjärlisbusken, antioxidant skydd fårn buriti- och jojobaolja. Sheasmör som är närande och skyddar mot irritationer och destillerat apelsinvatten som är både en transportör av ingredienser och återmineraliserande.  Förpackningarna är av återvunnet material med träkorkar, texten är tryckt med vattenfärg och är 100% återvinningsbara.

En hudvårdsserie som passar alla- även den mest känsliga.

Visste du att Sacred Nature:

-innehåller 99% naturliga ingredienser och över 20% ekologiskt odlade ingredienser vilket är mycket högreän de flesta ”gröna linjer” på marknaden

-innehåller inte parabener, mineralolja, siliconer, paraffin, syntetisk parfym eller färgämnen.

-produkterna är dermatologiskt och vetenskapligt testade; 14% färre rynkor och linjer och 9% bättre fasthet på endast 30 dagar. Att hudens DNA skyddas av ekologiskt fjärilsbuskextrakt och buritiolja.

-förpacningarna är ecovänliga och gjorda av återvunnet papper med vattentryck.

-produkterna framställs med 100% grön el och att vi koldioxidkompenserar genom att återplantera regnskog genom Lifegate Zero Impact project

-produkterna är multifunktionella, många kan användas både i ansikte och på kropp.

ECOCERT

ECOCERT är det största oberoende certifieringsorganet i Europa och USA som strikt kontrollerar innehållet i ; råvarorna, produktionen, förpackningen och textmaterialet. För att få bära ECOCERT ORGANIC logotypen måste hudvårdsprodukten innehålla minst 95% naturliga ingredienser och minst 10% måste vara ekologiska. Vatten räknas ej med här.

Sortimentet

Består av en milk- krämig, närande och mjukrengörande  rengöringsmjölk, gommage-mild cellförnyande peeling för både kropp och ansikte, body oil-ansikts- och kroppsolja som ger huden näring och fasthet, protective mask-djupvårdande mask som ger lyster, face cream-skyddande dagcreme med anti-age effekt, face cream night-mjuk nattcreme som reparerar och återställer huden, fluid-en riktig fuktboost, eye cream gel-ger huden runt ögonen spänst och lyster, lipstick-en lipbalm som är rikt på ekologisk buritiolja, ger fukt och näring åt läpparna.

Renight-atioxidant filler recover night system

Medans du sover…

-arbetar din hy. Den återuppbygger  och förnyar sig efter vad den fått utstå under dagen; stress, sol , föroreningar och annat som skadar vår hy. Comfort Zones Renight produktserie jobbar för hjälpa huden på vägen. Gojibäret som kommit att bli mycket populärt som en anti-age produkt tack vare sin höga koncentration av antioxidanter genom kost utnyttjas i Renight serien även på huden. Gojibäret är sprängfyllt med antioxidanter, c-vitaminer och kalcium.

Sortiment

Renight dermo filler- en ”filler produkt” som används på huden istället för att injeseras. Ett koncentrat som fyller ut linjer med ett omedelbart resultat. Används på natten för att förebygga rynkor och på dagen för ett omedelbart resultat.

Renight Recover Cream- en rik och djupvårdande creme med skyddande och återuppbyggande egenskaper. Huden får en förbättrad struktur, rodnader och irritationer dämpas.

Renight vitamin integrator –en  underbar nattolja med hög dos av antioxidanter från Gojibäret. Perfekt för en trött, mogen och torr hy. Används under din cream.

 
© 2019 Copyright Beauty by Lina