PRX-T33

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

PRX-T33

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar för att optimera effekten. Detta i kombination med dom fantastiska långsiktiga resultaten gör att denna behandling snabbt ökar i popularitet

PRX-T33 gör följande:

 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning
 • Skapar djup återfuktning och glow
 • Återskapar hudens fyllighet
 • Reducerar ärrbildning
 • Jämnar ut hudtonen
 • Ökar cellförnyelsen

Behandlingsområden:

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar
Boka tid

Kombinationsbehandlingar

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar  så som Dermapen. Tillsammans ger kombinationsbehandlingar både högre och mer långtidsverkande effekt än var och en enskilt. Syftet med kombinationen är att ge ökad kollagenstimulering, djup återfuktning/fyllighet och förstärkt biorevitalisering.

Pris för tillval av PRX-T33: från 1000kr

Priser

PRX-T33 ansikte 1995kr

PRX-T33 hals 1500kr

PRX-T33 handrygg 1500kr

PRX-T33 ansikte & hals 2495kr

PRX-T33 ansikte, hals & dekolletage 2995kr

PRX-T33 Bristningar från 1500kr-Bristningar debiteras efter produktåtgång. Hemvårdsprodukt WiQo Crema Corpo tillkommer med 790kr

 

Kurerbjudande: Köp 4-5 behandlingar till introduktionspris och få din sista behandling på köpet. Behandlingarna betalas per behandlingstillfälle.

Bokning av tid

Du kan boka din tid online via vår hemsida eller ringa oss på 0455-122 00 om du har frågor eller önskar hjälp med bokning. Du kan också boka en konsultation där vi träffas & tillsammans går igenom ditt behandlingsbehov, vilket resultat du eftersträvar och vilka effekter vi kan uppnå med behandlingen samt hur du kan förbereda samt ta hand om din hy efter behandlingen med anpassade hudvårdsprodukter. Kom förberedd och tänk igenom vilka frågor du har om behandlingen.

Vi är Auktoriserade hudterapeuter, medlemmar i SHR & innehar behandlingsskadeförsäkring & godkända att utföra Hygienisk verksamhet av Miljö & hälsovårdsnämnden.

Boka tid

Hur går behandlingen till?

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats. Bäst resultat uppnås efter 5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling fast utan nålar, fjällande, rodnad, solkänslighet, hudreaktioner m.m.

Under behandling

PRX-T33 serumet droppas eller penslas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå hudens djupaste lager, dermis. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat. Beroende på hur känslig hud patienten har kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar. Dock upplever dom allra flesta patienter behandlingen som smärtfri och många tycker att den är avkopplande. Efter behandlingen får du med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling. För bästa möjliga resultat rekommenderas att man gör återkommande behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.

Efter behandling

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat. Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om.

Före- och efterbilder

Vanliga frågor & svar kring PRX-T33 Behandlingar

Kan vem som helst göra den här behandlingen?

Denna behandlingen fungerar på alla hudtoner men det finns några tillfällen där vi rekommenderar dig att avstå från behandling. Du bör undvika att göra den här behandlingen om du:
Är gravid eller ammar
Har allergi mot någon av de verksamma ämnena
Har en skadad/ inflammerad hud (aktiv akne, sår, solbränd mm)
Har en pågående virusinfektion såsom Herpes
Överkänslig hud

Gör behandlingen ont?

Nej, behandlingen gör inte ont men den kan brännas/pirra lite. Detta är dock övergående och när du går från behandlingsrummet är det redan över.

Hur många behandlingar behövs?

Det är väldigt individuellt hur många behandlingar som krävs men i de allra flesta fall  behövs mellan 3-6 behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Hur ofta kan jag gå på behandling?

Rekommendationerna är olika beroende på vad det är vi ska arbeta på med just din hud.

Här kommer några exempel på upplägg:
Pigmenteringar: 1 behandling var 20:e dag till problemet upphör/ har blivit förbättrat
Slapp hud: 1 behandling var 7:e dag, ca 2-5 behandlingar
Solskadad hud: 1 behandling var 7:e, ca dag, 2-5 behandlingar

Går PRX-T33 att kombinera med andra behandlingar?

Ja, fördelen med denna syrabehandlingen, till skillnad från många andra, är att den går utmärkt att kombinera med andra avancerade behandlingar som till exempel laser, IPL och dermapen. Hur lång tid det ska gå mellan de olika behandlingarna varierar och vi rekommenderar ALLTID att du rådfrågar din hudterapeut.

Boka tid