PRX-T33

PRX introducerar en revolutionerande behandling inom biorevitalisering som aktivt förnyar huden och bekämpar åldrandet. Istället för nålar erbjuder PRX en smärtfri lösning, vilket minimerar synliga biverkningar och eliminerar behovet av ”down-time” efter behandlingen. Med sin djupgående verkan levererar PRX omedelbara och hållbara resultat. Dessutom är PRX T33 medicintekniskt certifierad (CE-märkt klass I) och skyddad av ett internationellt patent.

PRX-T33

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar för att optimera effekten. Detta i kombination med dom fantastiska långsiktiga resultaten gör att denna behandling snabbt ökar i popularitet

PRX-T33 gör följande:

 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning
 • Skapar djup återfuktning och glow
 • Återskapar hudens fyllighet
 • Reducerar ärrbildning
 • Jämnar ut hudtonen
 • Ökar cellförnyelsen

Behandlingsområden:

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar
Boka tid

Kombinationsbehandlingar

PRX-T33 har designats specifikt för att effektivt integrera med andra avancerade behandlingar, såsom Dermapen. När dessa behandlingar kombineras, förstärker de varandras effekt, vilket resulterar i både intensivare och mer långvariga resultat. Denna kombination syftar till att aktivt stimulera kollagenproduktionen, djupt återfukta och förstärka biorevitaliseringen.

Välj till PRX-T33 för ett pris som börjar på 1000kr

Priser

PRX-T33 ansikte 1995kr

PRX-T33 hals 1500kr

PRX-T33 handrygg 1500kr

PRX-T33 ansikte & hals 2495kr

PRX-T33 ansikte, hals & dekolletage 2995kr

PRX-T33 Bristningar från 1500kr-Bristningar debiteras efter produktåtgång. Hemvårdsprodukt WiQo Crema Corpo tillkommer med 790kr

 

Specialerbjudande på kurpaket: När du köper ett paket med 4-6 behandlingar, erbjuder vi dig 30% rabatt på den fjärde behandlingen eller 50% rabatt på den sjätte behandlingen. Observera att du kan endast utnyttja ett av dessa erbjudanden; de kan inte kombineras. Rabatten appliceras vid ditt sista behandlingstillfälle. Betalning sker efter varje behandlingssession.

Bokning av tid

Bokning Boka enkelt din tid online via vår hemsida. Om du behöver hjälp med bokningen eller har frågor, tveka inte att ringa oss på 0455-122 00. Vill du ha en mer djupgående diskussion innan behandlingen? Boka en konsultation! Tillsammans går vi igenom ditt specifika behandlingsbehov, de resultat du önskar uppnå och hur du bäst förbereder och sköter om din hud efter behandlingen med våra rekommenderade hudvårdsprodukter. För att få ut det mesta av konsultationen, kom väl förberedd och fundera över eventuella frågor du vill ställa om behandlingen.

 

Certifieringar & Tillstånd Du kan lita på vår expertis. Vi är auktoriserade hudterapeuter och stolta medlemmar i SHR. Dessutom innehar vi en behandlingsskadeförsäkring och har erhållit godkännande från Miljö & hälsovårdsnämnden att utföra hygieniska behandlingar.

Boka tid

Hur går behandlingen till?

Inledning När TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid aktivt masseras in i huden, boostar de hudens egen kollagenproduktion. Resultatet är en fylligare hud med mer glow. Samtidigt reduceras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Behandlingen återfuktar på djupet och fortsätter att verka även efter sessionens slut. Även om bästa resultat ses efter fem behandlingar, märker du redan skillnad efter den första sessionen – huden känns uppfriskad och föryngrad. Många jämför denna behandling med en kombination av fillers och kemisk peeling, men utan de vanliga biverkningarna som nålar, fjällande hud och rodnad.

 

Under behandling Terapeuten applicerar PRX-T33 serumet på huden och använder sedan en specialdesignad massageteknik för att effektivt tränga in i hudens djupaste skikt. Inne i dermis arbetar terapeuten in produkten i lager och säkerställer en jämn fördelning för optimala resultat. Även om vissa känsliga områden kan kännas lite stickiga, upplever de flesta behandlingen som behaglig och avkopplande. Efter sessionen får du hemvårdsprodukter som förstärker behandlingens effekt. För bästa utfall rekommenderas uppföljande sessioner med 1-2 veckors intervall.

 

Efter behandling Efter varje PRX-T33 session får du med dig specialdesignade produkter att använda i en vecka. Dessa produkter intensifierar behandlingens effekt och bidrar till längre varaktiga resultat. Undvik att lägga smink de första 24 timmarna efter behandlingen. En stor fördel med PRX-T33 jämfört med andra anti-aging behandlingar är att den inte ökar solkänsligheten, vilket gör den idealisk att använda året runt.

Före- och efterbilder

Vanliga frågor & svar kring PRX-T33 Behandlingar

Vem kan genomgå denna behandling? Även om behandlingen passar alla hudtoner finns det vissa omständigheter där vi råder dig att avstå. Du bör inte genomgå behandlingen om du:

 • För närvarande är gravid eller ammar.
 • Har en allergi mot något av ingredienserna.
 • Har skadad eller inflammerad hud, såsom aktiv akne, sår eller solbränna.
 • Lider av en aktiv virusinfektion, som Herpes.
 • Har mycket känslig hud.

Upplevs behandlingen som smärtsam? Behandlingen är inte smärtsam. Dock kan du känna en brännande känsla eller pirrande sensation, men dessa känslor avtar snabbt. När du lämnar behandlingsrummet har dessa känslor oftast redan försvunnit.

Hur många sessioner krävs för bästa resultat? Antalet behandlingar varierar beroende på individen, men de flesta behöver mellan 3-6 sessioner för att uppnå önskade resultat.

Hur ofta kan jag boka behandling? Det beror på ditt specifika hudproblem. Här är några exempel:

 • Pigmenteringar: 1 session var 20:e dag tills problemet minskar eller försvinner.
 • Slapp hud: 1 session var 7:e dag, totalt 2-5 sessioner.
 • Solskadad hud: 1 session var 7:e dag, totalt 2-5 sessioner.

Kan PRX-T33 kombineras med andra behandlingar? Absolut. En av fördelarna med denna syrabehandling är att den smidigt kombineras med andra avancerade behandlingar, såsom laser, IPL och dermapen. Dock varierar väntetiden mellan olika behandlingar, så konsultera ALLTID din hudterapeut för råd.

Genom att strukturera och segmentera texten blir informationen lättare att följa för läsaren. Användning av aktiva verbformer och övergångsord skapar en mer engagerande och tydlig text.

Boka tid