Är du vår nya kollega?

Beauty by Lina är en centralt belägen hudvårdssalong i Karlskrona som funnits sedan 2009. Vi brinner för service & ett personligt bemötande, kunden står alltid i fokus. Vi utökar vår verksamhet & söker dig som vill bli en del av vårt härliga team.

Vi erbjuder idag både klassiska- & avancerade behandlingar vilket ger ett mycket roligt och varierande jobb. Vi jobbar bla med hudvårdsmärkena Comfort Zone, Skin Regimen, Bioline, pürcosmetics, Mii, Dermaceutic mfl.

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut, massör, SPA-terapeut eller fransstylist gärna med arbetslivserfarenhet inom sin profession & som verkligen brinner för sitt yrke. Du gillar att arbeta självständigt men samtidigt tillhöra ett härligt sammansvetsat gäng. Som person är du varm, omtänksam, flexibel, pålitlig, ansvarstagande, noggrann & glad.

Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt & engagerat sätt samt har viljan att utvecklas hos &med oss.

Vidareutbildning sker löpande & efter behov.

Vi erbjuder deltid med möjlighet till heltid. Salongen har kvällsöppet 1-2 kvällar i veckan samt 1-2 lördagar i månaden. Provanställning om 6mån tillämpas.

Rekrytering sker löpande, så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag till lina@beautybylina.se

Vi ser fram emot att träffa dig!