Vackrare naglar

Manikyr

Boka tid

Manikyr Classic

Utan lackning, 525 kr
Med lackning, 565 kr
Fransk lackning , 585 kr

Handpeelning, filning, formning och polering av naglar och nagelband. Handmassage i vårdande handcreme samt avslutande underlack, lack och överlack.

Boka tid

Manikyr med Shellac

60 min, 595 kr

Shellac är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller upp till 14 dagar. Helt unikt för Shellac är att man inte alls filar på den naturliga nageln vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära Shellac då dom inte riskerar att tunnas ut eller bli svaga. Shellac härdas i en UV lampa & ger en högblank, repfri yta direkt efter behandlingen & passar dig som är trött på torktid, flagnande lack samt behöver en lätt förstärkning utan att skada din egna nagel.

I behandlingen ingår formning av nageln samt uppfräschning av nagelband, Shellac, vårdande nagelolja & handcreme. För att hålla naglarna i bästa skick rekommenderas att man går på återbesök ca var 3:e vecka.

Vänligen förväxla ej denna behandling med nagelförlängning med acryl eller gelé. Tänk på att material på dina naglar från annan salong måste avlägsnas innan ditt besök hos oss. Har du frågor, ring oss på 0455-122 00

– Fransk Shellac, 665 kr
– Enbart Shellac, 395 kr

Boka tid

Borttagning av Shellac

30 min, 295kr

Skonsam borttagning av Shellac samt lätt filning av naglarna & vårdande nagelolja. Borttagningen gäller enbart dig som gjort din Shellac hos oss på Beauty by Lina då andra märken av gelelack kräver andra borttagningsmetoder. Ca 20-30min

Boka tid