NBE 500 Hudföryngrande ansiktsbehandling

Nannic NBE 500 tillhör den nya generationens skönhetsbehandlingar och har en hudföryngrande och lyftande effekt med synliga resultat redan från första behandlingen! Vi erbjuder även resultatinriktade behandlingskurer med NBE 500, läs mer om dom här.

Ansiktsbehandling med NBE 500 upplevs som en ljuvlig energigivande massage och metoden är helt smärtfri. Elektromagnetisk energi kombineras med värme & specialutvecklade serum som effektivt slussas ner på djupet i huden & ger cellerna energi. Huden stärks upp & tillväxten av nya celler stimuleras. NBE 500 är en säker & effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp & önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Resultatet från behandlingen låter inte vänta på sig, Du kan se och känna skillnad efter din första behandling i form av en slätare hy med bättre spänst & fantastisk lyster.

Vill du ge din hy den bästa av behandlingar för ett hållbart resultat på sikt rekommenderar vi en kur på 4 eller 6 behandlingar vilket innebär att vi gör upp en behandlingsplan där du går ca var 7e till 10e dag.

NBE 500 Luxury Treatment 75min

Behandlingens innehåll: Rengöring, hudanalys, cremepeeling med pilbarksextrakt, applicering av serum som jobbas ner i huden med hjälp av NBE 500 ca 15min på varje ansiktshalva (hals, kind & panna), samt en lyxig alginatmask som lämnar din hy mjuk, smidig & lugn. Därefter avslutande ögoncreme, serum och ansiktscreme.

Vill du ge din hy den bästa av behandlingar? Då rekommenderar vi en kur, vilket ger en behandling ca var 7e-10e dag. Välkommen att kontakta oss för en personlig behandlingsplan.

NBE 500 Luxury Treatment 75min 1495kr

4ggr- 30% på den 4e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-10e dag)
6ggr- 50% på den 6e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-10e dag)

Boka tid

NBE 500 tillval i valfri ansiktsbehandling 30min

Ta din ansiktsbehandling till en ny nivå. Välj att avsluta valfri ansiktsbehandling med NBE 500 för att optimera resultatet av din behandling. NBE 500 är en maskin där vi med hjälp av ett munstycke jobbar med radiovågor som effektivt slussar ner aktiva ingredienser i din hy på en djupare nivå än vad vi kan med bara händerna. Du upplever behandlingen som en värmande, skön & otroligt avkopplande massage och resultatet blir en omedelbart fastare hy med fantastisk lyster och energi.

Totalt 30min underbar massage av ansikte & hals. 650kr

NBE 500 Duo Deluxe ansiktsbehandling 150 min

Den optimala behandlingen för en maximalt resultatinriktat effekt. Här behandlas ansikte, hals och dekolletage med hjälp av av både NBE Deep Skin & NBE 500, det bästa av 2 världar. Vi använder NBE Deep Skin som är en djuprengörande micropeeling som slipar din hud mjuk, ren och len. Den följs av en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som tex. hyaluronsyra som har en fillers-liknande effekt. Läs mer om NBE Deep Skin längre ner. Därefter jobbar vi med radiofrekvens NBE500 som kombineras med utvalda serum som ger ett enastående resultat på spänst, lyster & fasthet i din hy. Behandlingen känns som en värmande, avkopplande ljuvlig massage.

NBE 500 Duo Deluxe 150 min 2650 kr

4ggr- 30% på den 4e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-10e dag)
6ggr- 50% på den 6e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-10e dag)

Boka tid

Så här går behandlingen till

Behandlingen med NBE 500 sker genom lymfdränerande och energigivande massage med hjälp av en applikator där ett elektromagnetiskt system med radiofrekvens ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna i huden.  Dom Specialutvecklade serumen som masseras in i huden med cirkulerande rörelser har utvecklats och testats noggrant i Nannics laboratorium i Antwerpen. De långvågiga radiovågorna tillsammans med det fina specialpreparaten ger en varm och behaglig känsla.

NBE 500 fungerar genom att radiovågor och friktion tillsammans genererar värme som i sin tur startar en avkylningsprocess i huden. Läkningsprocesser sätts igång och blodcirkulationen ökar liksom lymfflödet, syresättningen och näringsupptaget i cellerna.

Vibrationer ändrar spänningen i hudcellerna, kanalerna öppnas då upp och de aktiva ingredienserna kan tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet. NBE 500 ökar också produktionen av kollagen och elastin samt förbättrar hudstrukturen.

Du kan se och känna resultatet redan efter din första behandling. Flera behandlingar i en kur ger ett enastående fint och långvarigt resultat.

Nannic NBE 500 kan behandla följande områden:

 • Hudföryngring och lyft
 • Rocacea och couperoser
 • Acne
 • Rynkreducering
 • Ödemreducering
 • Slapp hud
 • Ärrbildningar

NBE 500 jobbar med radiovågor och aktiva serum.

Nu kan du uppnå enastående resultat som tidigare bara var möjligt genom kirurgiska ingrepp och andra mer aggressiva metoder som involverar knivar, nålar, biverkningar och smärta.

Med NBE 500 får du gynnsamma behandlingar som inte bara är effektiva och verksamma utan också njutningsfulla och välgörande för kropp och själ.

NBE 500 stimulerar kroppens egna biologiska system till självläkning och tillför balans som löser upp blockeringar och har en antioxidantdisk skyddande effekt.

Före- och efterbilder

Vanliga frågor & svar kring NBE Behandlingar

 1. VAD ÄR NBE FÖR SLAGS BEHANDLING?

NBE står för Nannic Beautifying Energy. Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kroppen och ansiktet med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska, diatermiska behandlingar.

Behandling med NBE upplevs som en ljuvlig massage och är dessutom väldigt gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten mycket hållbara.

 1. HUR FUNGERAR BEHANDLINGEN? VAD ÄR DET SOM HÄNDER I KROPPEN?

De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och tillför energi vilket genererar värme. Det sker då en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar dess funktioner samt förbättrar strukturen. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång till exempel fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling jobbar vi bland annat med att balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen på djupet.

SAMMANFATTNINGSVIS:

NBE tillför energi till vävnaden à detta aktiverar kroppens kylningssystem à vilket ökar produktens genomträngningsförmåga à som renar vävnaden och ökar metabolismen.

 1. FAKTA BAKOM MASKINEN:

NBE har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används exempelvis vid cancerbehandlingar. Till NBE har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk.

 1. HUR LÄNGE HAR DEN ANVÄNTS?

NBE har distribuerats av Nannic Sverige sedan slutet av 2009. Nannic var först i världen med konceptet och har blivit en enorm succé världen över. Den medicinska utrustningen har använts i över 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE noga testats av både Nannic INT. NBE finns redan på hundratals klinker runt om i hela landet och Nannic INT har agenturer i över 30 länder.

 1. FÖR VEM LÄMPAR SIG BEHANDLINGEN?

Behandling med NBE lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer som till exempel graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.

 1. BÖR MAN FÖRBEREDA SIG PÅ NÅGOT SÄTT?

Det är alltid bra att dricka mycket vatten och särskilt innan en NBE behandling. Vattnet gör att elektronerna leds effektivare runt i koppen vilket resulterar i ett bättre och snabbare resultat.

I övrigt – vara redo för en mycket njutningsfull energigivande massage och total avkoppling!

 1. HUR GÅR BEHANDLINGARNA TILL?

Ansikte:

Kunden placeras skönt på en behandlingssäng och vi börjar med en grundlig rengöring och peeling av huden med en Keratilycerande peeling som löser upp keratinocyterna (de döda hudcellerna högst upp huden). Därefter väljer vi ut ett passande serum för din hudtyp och behandlingsområde som sedan kommer att masseras in i huden med hjälp av munstycket till NBE 500.  Detta genomförs på en sida i taget i cirka 15 min. Därefter får du som kund sätta dig upp och beskåda resultatet (det vill säga skillnaden mellan behandlat och icke behandlat område) innan andra sidan behandlas. De masserande rörelserna görs i mjuka cirklande rörelser, vilket är mycket behagligt.  Handstycket ger ifrån sig en behaglig värme vilket ökar njutningsgraden ytterligare. Kunder som nu har provat NBE istället för andra ”vanliga” ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!

Samtliga NBE behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 – 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och ”lärt sig vad den ska göra”. Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vid längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.

 1. VAD ÄR DET FÖRVÄNTADE RESULTATET?

Med NBE är det i ansiktet möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt.  Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.

 1. ÄR BEHANDLINGEN SÄKER?

NBE är en väldigt säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder.

 1. ÄR DET NÅGOT MAN SKA UNDVIKA EFTER BEHANDLINGEN?

Efter genomförd behandling med NBE finns inte några restriktioner förutom att följa din hudterapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare & mer hållbart resultat.

 1. HUR LÄNGE FÖRVÄNTAS RESULTATET HÅLLA I SIG?

Resultatet efter behandling med NBE kan bestå i flera månader. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE – behandlingar.