Anpassade efter din hudtyp

Avancerad hudvård

Boka tid

IPL Hudföryngring

IPL är en effektiv metod som behandlar en mängd olika hudåkommor och samtidigt stimulerar tillväxten av kollagen hos åldrande hud. Det är det perfekta behandlingsalternativet för dig som vill ge huden en jämnare ton och reducera förekomsten av pigmenteringar, solfläckar, åldersfläckar, ytliga blodkärl, rosacea, acne och rodnad med minimal återhämtningstid.

Man kan också med fördel kombinera IPL med andra behandlingar så som Dermapen, PRX eller övriga kemiska peelingar för snabbare och bättre resultat.

På Beauty by Lina utförs alla behandlingar & konsultationer av auktoriserade hudterapeuter & utbildade IPL-terapeuter som anpassar behandlingen utifrån dina förutsättningar och önskemål för bästa resultat.

Varmt välkommen att kontakta oss för tidbokning eller konsultation.

Dermapen 4™

Dermapen 4™ är en avancerad microneedlingbehandling, som på ett naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt.

Dermapen4™ lanserades som den första  mekaniska  microneedlingpennan i världen år  2010 och  är  fortfarande  marknadsledande  världen  över.  Nya  uppdaterade Dermapen 4™ är  digital,  har  unik  ergonomisk  design och  gör  upp  till  1920  mikrokanaler  i  huden  per  sekund med  hjälp  av  16 tunna  medicinska  engångsnålar.

PRX-T33

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna.
Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben.

Vi arbetar med peels från Dermaceutic för ett optimalt resultat!

NBE 500 – Hudföryngrande behandling

Nannic NBE 500 tillhör den nya generationens skönhetsbehandlingar och har en hudföryngrande och lyftande effekt med synliga resultat redan från första behandlingen!

Ansiktsbehandling med NBE 500 upplevs som en ljuvlig energigivande massage och metoden är helt smärtfri. Elektromagnetisk energi kombineras med värme & specialutvecklade serum som effektivt slussas ner på djupet i huden & ger cellerna energi. Huden stärks upp & tillväxten av nya celler stimuleras. NBE 500 är en säker & effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp & önskat resultat.

Vill du ge din hy den bästa av behandlingar för ett hållbart resultat på sikt rekommenderar vi en kur på 4 eller 6 behandlingar vilket innebär att vi gör upp en behandlingsplan där du går ca var 7e till 14e dag.

4ggr- 30% på den 4e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-14e dag)
6ggr- 50% på den 6e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-14e dag)

NBE Deep Skin Behandling

Ett unikt koncept med dermabrasion och microneedling som ger en lätt slipning av din hy. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic.
Banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.En skräddarsydd & resultatinriktad behandling där vi jobbar med högteknologisk apparatur och aktiva serum för ett djupare och synligt resultat på linjer, fasthet, ärr och lyster i ansikte/hals och eller decolltage.

Behöver din hy något alldeles extra för ett speciellt tillfälle eller vill du ge din hy den bästa av behandlingar? Då ska du testa NBE Deep Skin. För bästa resultat rek vi en kur på 4-6 ggr 1gv.

Samtliga fullständiga behandlingar innehåller: Rengöring, hudanalys, mild peeling med pilbarksextrakt, NBE 3 stegs behandling (ablatorn, infusorn & correctorn), samt en anpassad avslutande alginatmask och avslutande produkter.

4ggr- 30% på den 4e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-14e dag)
6ggr- 50% på den 6e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-14e dag)

NBE 500 Duo Deluxe ansiktsbehandling 150 min

Den optimala behandlingen för en maximalt resultatinriktat effekt. Här behandlas ansikte, hals och dekolletage med hjälp av av både NBE Deep Skin & NBE 500, det bästa av 2 världar. Vi använder NBE Deep Skin som är en djuprengörande micropeeling som slipar din hud mjuk, ren och len. Den följs av en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som tex. hyaluronsyra som har en fillers-liknande effekt. Läs mer om NBE Deep Skin längre ner. Därefter jobbar vi med radiofrekvens NBE500 som kombineras med utvalda serum som ger ett enastående resultat på spänst, lyster & fasthet i din hy. Behandlingen känns som en värmande, avkopplande ljuvlig massage.

NBE 500 Duo Deluxe 150 min 2650 kr

4ggr- 30% på den 4e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-14e dag)
6ggr- 50% på den 6e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-14e dag)

Blästring/slipning med ablatorn i samband med valfri ansiktsbehandling 650 kr