Letar du efter massage i Karlskrona?

Massage

Hos Beauty by Lina blir du väl omhändertagen och kan både få uppleva en underbart avslappnande Hot Stone Massage eller få en mer djupgående triggerpunksmassage.

Boka tid

Hot Stone massage

30 min, 510 kr
75 min, 810 kr

Halv- eller helkroppsmassage med varma lavastenar och olja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och ger känslan av totalt välbefinnande.

Vi använder oss av en unik massageolja från Comfort Zone med doftnoter som påverkar oss avslappnande men samtidigt ger värdefull näring till din hud.

Boka tid

Klassisk massage

30 min, 475 kr – fokus på rygg och nacke
45 min,  625kr – fokus på rygg, nacke och ett valfritt område
60 min, 725 kr –
fokus på rygg, nacke fram- och baksida ben och armar

En medeldjup massage för ömma och stela muskler. Välj behandlingstid utifrån ditt behov av område du önskar få masserat och genomgånget.

Boka tid

Nyhet! Djupgående triggerpunktsmassage halvkropp

30 min, 525 kr
45 min, 725 kr


En djupgående massage där vi fokuserar på muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor i kroppen. Klassiska massagegrepp varvas med triggerpunktstryck. Behandlingen är helt individsanpassad och kan därför se olika ut från gång till gång. En djupgående massage kan hjälpa dig om du har besvär med bland annat stress, smärtor i korsryggen, mellan skulderbladen, spända muskler, triggerpunkter, förkortade muskler, cirkulationsstörningar och spänningshuvudvärk. Detta är en perfekt underhålls massage för dig som går regelbundet. Går du mer sällan massage rekommenderar vi alt på 45min. Vi anpassar vår massage efter dina individuella förutsättningar och behov. Vi genomför ej massage på gravida eller om du har hjärtproblem.

Boka tid