Letar du efter massage i Karlskrona?

Massage

Hos Beauty by Lina blir du väl omhändertagen och kan både få uppleva en underbart avslappnande Hot Stone Massage eller få en mer djupgående triggerpunksmassage.

Boka tid

Hot Stone massage

45 min, 695 kr
75 min, 810 kr

Halv- eller helkroppsmassage med varma lavastenar och olja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och ger känslan av totalt välbefinnande.

Vi använder oss av en unik massageolja från Comfort Zone med doftnoter som påverkar oss avslappnande men samtidigt ger värdefull näring till din hud.

Boka tid

Klassisk massage

30 min, 550 kr – fokus på rygg och nacke
45 min,  625kr – fokus på rygg, nacke och ett valfritt område
60 min, 725 kr –
fokus på rygg, nacke fram- och baksida ben och armar

En medeldjup massage för ömma och stela muskler. Välj behandlingstid utifrån ditt behov av område du önskar få masserat och genomgånget.

Boka tid

Djupgående massage

30 min, 595 kr
45 min, 725 kr


En djupgående massage där vi fokuserar på muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor i kroppen. Klassiska massagegrepp varvas med triggerpunktstryck. Behandlingen är helt individsanpassad och kan därför se olika ut från gång till gång. En djupgående massage kan hjälpa dig om du har besvär med bland annat stress, smärtor i korsryggen, mellan skulderbladen, spända muskler, triggerpunkter, förkortade muskler, cirkulationsstörningar och spänningshuvudvärk. Detta är en perfekt underhålls massage för dig som går regelbundet. Går du mer sällan massage rekommenderar vi alt på 45min. Vi anpassar vår massage efter dina individuella förutsättningar och behov. Vi genomför ej massage på gravida eller om du har hjärtproblem.

Boka tid

Koppningsmassage

Koppning & klassisk massage 45 min, 650 kr
Koppningsmassage & klassisk massage 60 min, 795 kr

Koppning –  cellulitbehandling 30 min, 595 kr (rek antal behandlingar är minst 6-8st 1-2st per vecka)

Koppning av ansiktet 30 min, 595 kr 

 

Koppning & klassisk massage
I vår koppningsmassage använder vi plastkoppor för att skapa ett undertryck till att lyfta upp huden. Detta moment leder till en ökad blodcirkulation i muskeln, så att bindväven töjs ut och slaggprodukter rensas bort. Koppning är effektivt och ger en hälsosam cirkulation i kroppen, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder i hela kroppen. Behandlingen har också en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar även celluliter i huden (läs gärna mer om vår Cellulitbehandling med koppor). Koppning är inte lämpligt för sig som är äter blodförtunnande, är gravid, lider av åderbråck, har cancer, blödarsjuka eller mycket eksem. Du ska heller inte ha feber eller sjukdomskänsla på behandlingsdagen. Efter din koppningsmassage: Drick mycket vatten efter din behandling för att hjälpa kroppen att bli av med slaggprodukterna. Blåmärken och sugmärken kan uppstå där kopparna har suttit, dessa försvinner inom några dagar.

Koppningsmassage & klassisk massage
I vår koppningsmassage använder vi plastkoppor för att skapa ett undertryck till att lyfta upp huden. Detta moment leder till en ökad blodcirkulation i muskeln, så att bindväven töjs ut och slaggprodukter rensas bort. I behandlingen kombineras koppning med klassisk massage vilket ger en kraftfull behandling som med fördel kan användas vid muskelspänningar & triggerpunkter. Koppning är effektivt och ger en hälsosam cirkulation i kroppen, mjukar upp bindväv och muskler vilket medför smärtlindring och bättre rörlighet i muskler och leder i hela kroppen. Behandlingen har också en utrensande effekt av slaggprodukter och överskottsvätska samt reducerar även celluliter i huden (läs gärna mer om vår Cellulitbehandling med koppor). Koppning är inte lämpligt för sig som är äter blodförtunnande, är gravid, lider av åderbråck, har cancer, blödarsjuka eller mycket eksem. Du ska heller inte ha feber eller sjukdomskänsla på behandlingsdagen. Efter din koppningsmassage: Drick mycket vatten efter din behandling för att hjälpa kroppen att bli av med slaggprodukterna. Blåmärken och sugmärken kan uppstå där kopparna har suttit, dessa försvinner inom några dagar. Efter din koppningsmassage: Drick mycket vatten efter din behandling för att hjälpa kroppen att bli av med slaggprodukterna. Blåmärken och sugmärken kan uppstå där kopparna har suttit, dessa försvinner inom några dagar.

Koppning –  cellulitbehandling
Koppning förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliter samt ger dig en mjukare och slätare hud. Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation. När cirkulationen i vävnaden försämras så leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter. Koppningsmassage utförs genom att dra kopporna över huden på dina lår. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa. Hur får du bort celluliterna? För det första: se över dina vanor & livsstil. Dålig kost, bristande motion och ett hälsotillstånd som inte är det bästa, är stora orsaker till att kroppen och därmed huden, inte mår bra. Ät mycket grönt och protein i kosten, och försök undvika processade råvaror. Behandlingen med koppning underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. Behandlingen med koppning gör att du får en långsiktigt bättre cirkulation som kan ge ett långvarigt resultat. Elastin och kollagen påverkas fördelaktigt med koppning vilket ger en smidigare och fastare hud. Du kommer att både se och känna att din hud blir mjuk och len! Behandling bör ske oftare i början, om möjlighet finns varje dag. Därefter ett par gånger i veckan. Koppning är inte lämpligt för sig som är äter blodförtunnande, är gravid, lider av åderbråck, har cancer, blödarsjuka eller mycket eksem. Du ska heller inte ha feber eller sjukdomskänsla på behandlingsdagen. Efter din koppningsmassage: Drick mycket vatten efter din behandling för att hjälpa kroppen att bli av med slaggprodukterna. Blåmärken och sugmärken kan uppstå där kopparna har suttit, dessa försvinner inom några dagar.

Koppning av ansiktet
I ansiktskoppning använder man mindre koppor som dras över huden med ett lätt och behagligt tryck. Ansikskoppning är en naturlig, snabb och väldigt behaglig ansiktsmassage som ökar blodcirkulationen, minskar svullnader, avlägsnar slagg och överskottsvätska, stimulerar kollagenproduktionen, ökar cellförnyelsen och rensar ut slaggprodukter. Behandlingen ger fantastiska resultat: mindre glåmighet, minskad svullnad och puffighet och utslätade linjer. Huden vitaliseras och får en fantastisk lyster! En behandling som passar alla, även bra mot acne och oren hy. När ska du inte göra ansiktskoppning: vid allvarliga hudproblem eller hudskador, om du har ytliga blodkärlsbristningar, vid förkylning eller feber. Efter din koppningsmassage: Drick mycket vatten efter din behandling för att hjälpa kroppen att bli av med slaggprodukterna.

Boka tid