NYHET!

Vackert solbrun

Spraytan

Hos oss får du en vackert gyllenbrun sommarfärg som innehåller 100% naturliga ingredienser och ekologiskt DHA. Spraytan är en behandling som ger en gyllene solbrun färg på ett hälsosamt sätt.
Boka tid

Spraytan är en behandling som ger en gyllene solbrun färg på ett hälsosamt sätt året om utan att du behöver utsätta dig för skadliga UV-strålar. Vi använder oss av spraytanvätskor från STS ”Spraytanning Sverige. Vi har flertalet olika vätskor att välja bland för att skapa den bästa nyansen för dig. Färgen är av bästa kvalité, helt vegansk och väldigt snabbtorkande. Hållbarheten på behandlingen är ca 7-12 dagar. Läs noga igenom vår informationstext om hur du bäst förbereder dig inför din spraytan för bästa möjliga resultat och hållbarhet.

Inför din Spraytan behandling

Dagen innan du besöker oss för din Spraytan är det viktigt att du peelar hela kroppen, är du väldigt torr i huden är det bra om du upprepar detta under tidigare veckor. Var extra noggrann på områden där du upplever att du är extra torr, så som knän och armbåge. Tänk på att ditt eget förarbete påverkar slutresultatet. Duscha innan ditt besök men smörj inte in dig med någon bodylotion och använd inte någon deodorant eller makeup. Kort sagt, kom helt naturlig. Dom flesta gör sin behandling i trosor eller kalsonger, men bikini går också bra.

Ta med eller kom i mörka och löst åtsittande kläder, undvik gärna BH eller andra tajta plagg dem första 6-8 timmarna efter din behandling för att undvika att färgen skavs bort.

Efter din Spraytan behandling

Du bör inte svettas eller duscha inom 6-8 timmar efter behandlingen för att vätskan ska hinna verka. Du som kommer och sprayar dig kvällstid rekommenderar vi att låta vätskan sitta på till dagen efter. E.v. missfärgning av sängkläder går bort i tvätten. När verkningstiden är över ska du duscha av dig överbliven vätska. Duscha i ljummet vatten och använd en mild duschkräm. Badda huden torr efter dusch. Var noga med att smörja dig, gärna flera gånger om dagen, så har du en ”solbrun färg” som sitter länge och som avtar jämnt och snyggt.

Vanliga frågor och svar;

Hur länge håller färgen?

Det vanliga är cirka 1 vecka beroende på din hudtyp och om du följer våra rekommendationer.

Kan jag sola som vanligt efteråt, utomlands?

Ja, det kan du. Men din spraytan ger inget UV-skydd i vätskan, så glöm inte solskyddsfaktorn om du skall vistas i solen.

Kan jag spraya mig även om jag är gravid/ammar?

Ja det är inga problem, det finns inga farliga ämnen i vår sprayvätska. Men om du känner dig det minsta osäker rekommenderar vi att du först talar med din barnmorska.

Kan jag spraya mig om jag har vitiligo?

Ja, det är inga problem. Vi har haft många kunder som har problem med färgskillnader på huden (ex vitiligo eller pigmentfläckar) som tycker att spraytan hjälper dom, hudfärgen blir mer enhetlig och jämn.

Vad har jag på mig när jag sprayas?

De flesta av våra kunder väljer att bli sprayade i sina egna trosor eller kalsonger. Den färg som hamnar på kläderna brukar vanligtvis gå bort i första tvätten. Vi har även engångstrosor som du kan byta om till på plats hos oss.

Jag vill spraya mig inför ett viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad skall jag tänka på?

Då rekommenderar vi alltid att du först bokar in dig på en spraytan några veckor innan ditt event för att testa vilken färgnyans du får, så att du känner dig trygg och bekväm på den viktiga dagen.

Kan jag spraya mig om jag har sår på kroppen?

Inte om det är öppna sår, men mindre sår som nästintill är läkta vill vi att du skyddar området med plåster eller kirurgtejp innan vi påbörjar din behandling. Detta gäller även nygjorda tatueringar.

Kan jag spraya mig om jag har eksem, psoriasis eller allergier?

Då rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med någon av våra spraytanspecialister på salongen, så får ni boka en tid då du kommer in och vi får spraya ett litet testområde. Sen får du gå hem och känna efter i ett dygn för att se hur det känns, så att du inte riskerar en reaktion.

Spraytan helkropp

395 kr

Få en vacker solbrun färg utan att utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Vi utför behandlingen mekaniskt & vi har ett flertal olika nyanser att välja på för att skräddarsy din behandling. För spraytan inför festligheter rekommenderar vi dig att i god tid boka in ett extratillfälle. Läs noga igenom hur du bäst förbereder dig och din hud inför denna behandling för bästa möjliga resultat.

Boka tid

Spraytan helkropp kompis

700 kr

Kom samtidigt med en kompis och betala reducerat pris.

Boka tid

Brun-utan-sol för hemmabruk

Vi har ett brett utbud av brun utan sol produkter som hjälper dig att förlänga effekten av din spraytan, men också för att underhålla mellan dina behandlingar. Läs mer om dom här

Boka tid

Du kan boka din tid online via vår hemsida eller ringa oss på 0455-122 00 om du har frågor eller önskar hjälp med din bokning. Kom förberedd och läs noga igenom vår information om hur du bäst förbereder din hud inför din spraytan.

Vi är Auktoriserade hudterapeuter, medlemmar i SHR & innehar behandlingsskadeförsäkring & godkända att utföra Hygienisk verksamhet av Miljö & hälsovårdsnämnden.