Vårda din fötter

Fotvård i Karlskrona

Välkommen till det bästa valet för fotvård i Karlskrona! Hos oss på Beauty By Lina anser vi att våra fötter är en av de mest värdefulla delarna av vår kropp och förtjänar särskild uppmärksamhet och omsorg.

Vi erbjuder en omfattande fotvårdstjänst som inkluderar allt från klassisk fotvård till specialiserad medicinsk fotvård i Karlskrona. Oavsett om du behöver hjälp med att ta bort förhårdnader, forma naglar eller behöver professionell vård för specifika fotproblem, har vårt skickliga team av experter expertisen som krävs för att ge dig bästa möjliga behandling. Vi kombinerar komfort och avkoppling i en trivsam atmosfär där du kan känna dig som hemma.

Vår medicinska fotvård är inriktad på att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade besvär. Vi förstår vikten av att upprätthålla friska och smärtfria fötter, och vårt mål är att hjälpa dig uppnå detta. Din skönhet börjar med dina steg, och vi är här för att säkerställa att dina steg är både bekväma och vackra.

Boka tid

Medicinsk fotvård

695kr

Vi startar din fotvårdsbehandling med ett lugnande fotbad som mjukar upp dina fötter. Medan du njuter, serverar vi dig en kopp te eller kaffe. Vi är specialiserade på att behandla vanliga fotproblem som nageltrång, liktorn, hälsprickor och förhårdnader. Oroa dig inte för vårtor och fotsvamp; vi har lösningarna. Din behandling inkluderar också nagelklippning, nagelvård och en professionell polering/putsning av dina naglar. Upplev slutligen en avkopplande fotmassage som avslutning på din session.

Boka tid

Stora fotmassagen

400 kr

Vi inleder behandlingen med ett avslappnande fotbad, följt av en lång, lyxig och avslappnande fotmassage med mjukgörande fotcreme. Behandlingstid 20min.

Boka tid

Fotvård som friskvård

895 kr

Fotvård kan räknas som friskvård och är då avdragsgillt. Skattemyndigheterna kräver dock att den tjänsten är momsbelagd, så i priset ingår moms med 25%, därav det lite högre priset. Få mjuka och fräscha fötter med vår fotvårdsbehandling. Du får avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad & vi bjuder på en kopp te eller kaffe. Därefter tar vi bort förhårdnader med hjälp av en unik peelingspray, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage i en mjukgörande fotcreme från Comfort Zone.

Tillval. Passa på att skräddarsy din behandling genom att välja till ett härligt paraffinbad för dina händer eller varför inte en lyxig ögonmask som slätar ut & ger fukt till huden under ögonen. Även lackning med nagellack eller Shellac finns som tillval till denna behandling. Kontakta oss gärna om du önskar hjälp med dessa tillval eller välj till det direkt när du bokar online.

Vänligen notera att behandlingen är till för friska fötter och behandlar inte liktornar, vårtor och svamp. Boka då istället vår ”Medicinska fotvård”. Varmt välkommen!

Boka tid

Pedikyr Classic

695kr

Få mjuka och fräscha fötter med vår fotvårdsbehandling. Du får avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad & vi bjuder på en kopp te eller kaffe. Därefter tar vi bort förhårdnader med hjälp av en unik peelingspray, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage i en mjukgörande fotcreme från Comfort Zone.

Tillval. Du kan även passa på att få manikyr (utan lackning) samtidigt som din pedikyr eller kanske ett härligt paraffinbad för dina händer, ögonmask är också ett fantastiskt sätt att lyxa till din fotvårdsbehandling på. Kontakta oss gärna om du önskar hjälp med dessa tillval eller välj till det direkt när du bokar online. Vänligen notera att behandlingen är till för friska fötter och behandlar inte liktornar, vårtor och svamp.

Boka tid

Pedikyr Classic inkl lackning

895 kr

Få mjuka och fräscha fötter med vår fotvårdsbehandling. Du får avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad & vi bjuder på en kopp te eller kaffe. Därefter tar vi bort förhårdnader med hjälp av en unik peelingspray, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Fötterna får sedan en avslappnande fotmassage i en mjukgörande fotcreme från Comfort Zone. Behandlingen avslutas med att tånaglarna lackas i önskad färg, lacket får du även med dig hem som gåva.

Tillval. Du kan även passa på att få manikyr (utan lackning) samtidigt som din pedikyr eller kanske ett härligt paraffinbad för dina händer, ögonmask är också ett fantastiskt sätt att lyxa till din fotvårdsbehandling på.
Kontakta oss gärna om du önskar hjälp med dessa tillval eller välj till det direkt när du bokar online. Vänligen notera att behandlingen är till för friska fötter och behandlar inte liktornar, vårtor och svamp.

Boka tid

Pedikyr Classic inkl Shellac

995 kr

Fotvård med CND Shellac. Denna metod gör så att lacket sitter på plats i flera veckor! Shellac är ett speciellt lack som vi härdar i en L.E.D lampa vilket gör det både torrt & hård direkt efter behandling. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det ca var 3e-4e vecka.
Vill du kan du enkelt ta bort Shellacet själv, fråga oss så berättar vi mer. Du kan även boka tid för borttagning hos oss på salongen. I behandlingen ingår: Du får avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad & vi bjuder på en kopp te eller kaffe. Därefter tar vi bort förhårdnader med hjälp av en unik peelingspray, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Fötterna får sedan en avslappnande fotmassage i en mjukgörande fotcreme från Comfort Zone.

Vänligen notera att behandlingen är till för friska fötter och behandlar inte liktornar, vårtor och svamp då rekommenderar vi istället vår behandling ”Medicinsk fotvård”.

Boka tid