Auktoriserad hudterapeut i Karlskrona

För oss på Beauty By Lina har kvalitét, hög kunskap och inte minst din upplevelse högsta prioritet. Vi sätter kunskap om vårt arbete som högsta prioritet genom att vi är auktoriserade inom våra områden allt för att du ska känna dig trygg som kund. Vi tillhandahåller ett noga utvalt sortiment av hudvård- och makeup produkter som ger dig både direkta resultat på salongen men också i din hemmavårdsrutin, vi vill att du ska få det allra bästa. Ta en paus, stanna upp och andas ut, unna dig en välgörande behandling i vår sköna miljö.

Tel: 0455-122 00

Boka tid

Hitta till oss

Vi finns på Drottninggatan 27 i Karlskrona.

Tel: 0455 – 122 00

Centralt beläget i Karlskrona finner du Beauty by Lina, en lugn vrå tillägnad ditt välbefinnande. Vi på Beauty by Lina erbjuder en mängd olika behandlingar för ditt yttre såväl som för din kropp och själ.

Klicka på kartan för att se vägbeskrivning från Google.

Klicka på kartan för att se vägbeskrivning från Google.

Våra auktoriserade hudterapeuter

Sofie Swärd Nilsson

Auktoriserad hud- & SPA terapeut. Tog sin examen på anrika Gildaskolan i Malmö 2012. Sedan dess har Sofie jobbat på Beauty by Lina och utför diverse kropps- & ansiktsbehandlingar. Sofie är väldigt duktig på makeup, ansiktsbehandlingar och har även många återkommande kunder för massage. Hon är noggrann och lugn och sätter kundens upplevelse i fokus. Sofie har under sin tid som hudterapeut gått vidareutbildningar i bland annat vaxning, makeup & Nannics maskiner NBE deep skin och 500.

Sofie är innehavare av CIDESCO- certifikat & är stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Maria Hillborg

Auktoriserad hud- & SPA terapeut. Tog sin examen i augusti 2017 efter studier på IBS (International Beauty School) i Stockholm & har jobbat på Beauty by Lina sen dess. Maria har verkligen hittat rätt i sitt yrkesval & brinner för att hjälpa dig som kund med rätt val av behandling & hudvårdsrutin i kombination med att ge en skön & mycket avkopplande stund. Maria har gått vidareutbildningar i samtliga våra hudvård- & makeupmärken samt brasiliansk vaxning & Nannic NBE 500 & deep skin sedan sin examen.

Maria är innehavare av CIDESCO certifikat & är stolt medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksorganisation ).

Lina Swärd

Auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005 . Har arbetat som hudterapeut på en världskryssare, på SPA i Blekinge och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon sept -09 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare anställdes Sofie & salongen flyttade till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar & rådgivning. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar men även elektrisk epilering. Lina brinner för sin salong, både att driva den och se till att kunderna blir nöjda med salongen som helhet. I juni 2017 anställs en ny härlig medarbetare: Maria Hillborg för att kunna erbjuda kunderna fler behandlingar och ett större utbud av tider.

Innehavare av hudhygienst certifikat och stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).