IPL, diatermi och vaxning

Hårborttagning

Boka tid

IPL hårborttagning

Reducera oönskad hårväxt på kropp och ansikte med avancerad IPL teknologi. Vi på Beauty by Lina erbjuder effektiv hårborttagning med permanent resultat genom Lumenis IPL-M22 Stellar.

IPL är en teknik som har utvecklats av Lumenis, pionjär inom estetisk medicin, och används av ledande kliniker runtom i världen. Behandlingen är även godkänd av FDA (USA:s livsmedels och läkemedelsmyndighet). Som utvecklare av IPL-teknologin har Lumenis dessutom en mängd kliniska studier som bevisar teknikens effektivitet och säkerhet.

På Beauty by Lina utförs alla behandlingar & konsultationer av auktoriserade hudterapeuter & utbildade IPL-terapeuter som anpassar behandlingen utifrån dina förutsättningar och önskemål för bästa resultat.

Varmt välkommen att kontakta oss för tidbokning eller konsultation.

Diatermi – permanent hårborttagning med hjälp av elektrisk epilering

Diatermi är en beprövad metod för en permanent hårreducering av störande hårväxt. Behandlingen innebär att en tunn och isolerad engångsnål förs ner i hårsäcken, ström tillförs och hårroten dör eller så tunnas hårstrået ut. Fördel med diatermi är att den kan användas på alla typer av hår och oavsett färg.

En del personer upplever strömmen som obehaglig medans andra knappt känner av den alls.

Det krävs upprepade och regelbundna behandlingar och vi gör tillsammans upp en behandlingsplan för dig.

Ring för mer information och boka kostnadsfri konsultation: 0455 – 122 00

Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning för kvinnor

Intimvaxning eller så kallad brasiliansk vaxning innebär att vi avlägsnar könshår genom vaxning både framtill & i stjärten

Övrig vaxning

Vaxning är en temporär hårborttagningsmetod. En behandling håller ca 4-6 veckor. Ljummet vax appliceras på området och dras sedan bort med en remsa.

Tänk på att hårstråna behöver vara minst 4 mm långa inför din vaxning.