En gåva fylld med omtanke

Presentkort

Ge bort ett presentkort till en kär vän eller partner som födelsedagspresent, till alla hjärtans dag eller något annat speciellt tillfälle. Presentkort på ansiktsbehandlingar är alltid en uppskattad gåva som passar vid alla tillfällen. Du kan köpa ett presentkort på valfritt belopp.

Presentkort köpta hos Beauty by Lina går ej att nyttja för behandling hos vår injektionssjuksköterska Amanda. Önskar du köpa presentkort hos Amanda kontakta 0470-303 34 eller info@anskinclinic.se

Beställ presentkort online

Vi rekommenderar

Hudterapeutens val

60 min, 1195 kr

Låt oss skräddarsy din behandling utefter vad din hy har störst behov av just nu. Vid ditt besök utför vi en professionell hudanalys & lyssnar till dina önskemål för att sedan skapa den ultimata behandlingen för just dig, både i stunden & för framtida behandlingar beroende på behandlingsmål.

Classic Man

60 min, 795 kr

Professionella produkter anpassade till en mans hudvård. Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, portömning, ansning av bryn, ansiktsmask och vårdande creme.

Hydramemory Express

45 min, 610 kr

En djupt återfuktande expressbehandling för ansikte, hals och dekolletage med en unik penselmassage. Huden blir genomfuktad och mjuk samt att vi återställer hudens fyllighet och lyster. En perfekt behandling för alla hudtyper & för dig som önskar en kortare uppfräschning.