Våra auktoriserade hudterapeuter

Maria Hillborg

Auktoriserad hud- & SPA terapeut. Tog sin examen i augusti 2017 efter studier på IBS (International Beauty School) i Stockholm & har jobbat på Beauty by Lina sen dess. Maria har verkligen hittat rätt i sitt yrkesval & brinner för att hjälpa dig som kund med rätt val av behandlingar & hudvårdsrutin. Maria får dig som kund alltid att känna dig bekväm och sedd vilket resulterar i  mycket avkopplande möten och behandlingar.

Maria har gått vidareutbildningar i samtliga våra hudvårds- & makeupmärken samt i behandlingarna brasiliansk vaxning, NBE 500, NBE Deep Skin, Dermapen, PRX, Freezpen och IPL.

Maria är innehavare av CIDESCO certifikat & är stolt medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksorganisation ).

Lina Swärd

Auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005. Började sin yrkesbana som hudterapeut på en världskryssare, ett SPA i Ronneby och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon september 2009 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare flyttade salongen till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar och första hudterapeuten anställdes. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar, både klassiska men framförallt avancerade. Permanent hårreducering i form av IPL och elektrisk epilering är också behandlingar som ligger Lina varmt om hjärtat.

Lina brinner för sin salong, både att driva den och utföra behandlingar. Kundservice och helhetstänk är grundpelarna i företaget och drömmen om att flytta till nya lokaler helt anpassade för verksamheten blev sann oktober 2021 när salongen flyttade till Borgmästaregatan 17.

Innehavare av hudhygienst certifikat, gesällbrev och stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Louise Eskilsson

Louise är auktoriserad hud- och SPA terapeut sedan december 2019 efter studier på Elisabethskolan.
Noggrann, lugn och engagerad är en bra beskrivning av Louise som verkligen hittat sitt rätta yrke som hudterapeut. Louise har en verklig bredd i vilka behandlingar hon utför på Beauty by Lina. Hon är en fena på browlift och lashlift, har en förkärlek till Dermapen som även hjälpt henne personligen till en bättre hudhälsa. Hon är expert på allt som har med brun-utan-sol att göra.

Louise började hos oss på Beauty by Lina i Maj 2020 och har sedan dess vidareutbildat sig i Freezpen, IPL, spraytan, PRX och Shellac.

Innehavare av CIDESCO certifikat, gesällbrev & är stolt medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksorganisation ).

Mina Fors

Mina är auktoriserad hud- och SPA terapeut sedan december 2009 efter studier på Elisabethskolan i Göteborg. Sedan dess har Mina jobbat inom olika serviceyrken men alltid längtat tillbaka till yrket som hudterapeut. När hon såg att vi på Beauty by Lina sökte personal till den nyrenoverade salongen kände hon att det var nu eller aldrig. From januari -22 utökar vi vårt team på salongen med Mina och hon kommer bland annat att utföra våra klassiska ansiktsbehandlingar, kroppsmassage, pedikyr och färgning av fransar och bryn. Mina har alltid ett leende på läpparna och ger dig som kund en fin energi i kombination med att hon är noggrann.

Mina är stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Michelle Nilsson

Michelle är i grunden legitimerad sjuksköterska men drömmen om yrket som hudterapeut fanns kvar & hon valde därför att vidareutbilda sig till hud- & SPA terapeut på Landskrona yrkeshögskola där hon tog examen 2016.
Michelle har en stor passion för yrket & har en väldigt fin förmåga för helhetstänk åt dig som kund. Hälsa, välmående & behandlingar går hand i hand för Michelle som gärna vägleder dig i rätt riktning.
Hennes handlag, lugn & förmåga att känna dig sedd & hörd kommer ge dig avslappnande & resultatinriktade behandlingar hos oss på Beauty by Lina.

Önskar du en välgörande massage, avslappnande eller djupgående är det Michelle du ska boka tid hos.

Michelle är stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).