Vi som jobbar på Beauty by Lina

Lina Swärd

Auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005. Började sin yrkesbana som hudterapeut på en världskryssare, ett SPA i Ronneby och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon september 2009 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare flyttade salongen till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar och första hudterapeuten anställdes. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar med fokus på avancerade som tex Dermapen, IPL och kemiska peelingar.  Permanent hårreducering i form av IPL och elektrisk epilering är också behandlingar som ligger Lina varmt om hjärtat. Att lägga upp en långsiktig hudvårdsplan tillsammans med sin kund är det Lina absolut finner roligast och mest utmanande med sitt yrke.

Lina brinner för sin salong, både att driva den och utföra behandlingar. Kundservice och helhetstänk är grundpelarna i företaget och drömmen om att flytta till nya lokaler helt anpassade för verksamheten blev sann oktober 2021 när salongen flyttade till Borgmästaregatan 17.

Innehavare av Hudhygienst certifikat, gesällbrev och stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Marite Sild

Med ett stort intresse för kroppens fysiologi i kombination med olika former av träning kändes steget att utbilda sig till PT & massageterapeut som ett naturligt steg för Marite.

Och det är just som massageterapeut du kommer att träffa Marite hos oss på Beauty by Lina.

Hälsa & välmående går hand i hand för Marite som gärna vägleder dig i rätt riktning. Marite är en glad, lugn & trygg person som alltid sätter dig som kund i focus.

Hos Marite kan du nu boka både klassisk- och djupgående massage. I början av 2024 kommer hon även erbjuda hotstone- och koppningsmassage.

Michelle Wigestam

Vi välkomnar Michelle till Beauty by Lina! Under våren 2024 gjorde Michelle sin praktik hos oss på salongen och 1/7 kommer hon tillbaka, färdigutbildad & redo att få börja praktisera vårt fantastiska hudterapeutyrke. Michelle har studerat till SPA- & Hudterapeut på Yrkeshögskolan i Stockholm, en skola som ligger i framkant med att utbilda i både traditionella & nya behandlingar. Michelle kommer erbjuda olika typer av ansiktsbehandlingar, lash- & browlift, vaxningar, elektrisk epilering, SPA-massage m.m.

Michelle är en varm, omhändertagande & mycket glad tjej som alltid gör sitt yttersta för att du ska få en avkopplande stund & ett fin resultat.

Vårt välkomst erbjudande: 1-/7-19/7 får du 15% rabatt på valfri behandling hos Michelle när du anger ”Michelle” i din bokning. Erbjudandet gäller utförd behandling mellan dessa datum & kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Varmt välkommen till Michelle!

Aneta Przybyłek

Aneta har jobbat med sitt drömyrke hudterapeut sedan 2012. Under sin långa karriär har hon hunnit vidareutbilda sig inom många olika områden & även drivit egen salong i sitt hemland Polen. Aneta kompletterar oss på Beauty by Lina som handen i handsken.

Vi beskriver gärna Aneta som en varm & omhändertagande terapeut som är van vid att lägga upp behandlingsplaner skräddarsydda för sin kund. Hon gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd & vi beskriver henne gärna som en perfektionist & hon möter dig alltid med ett leende.

Hos Aneta kan du boka ansiktsbehandlingar, pedikyr, Shellac, spraytan, vaxning, kemisk peeling, lash- & browlift. Aneta har under sin tid på salongen vidareutbildat sig i avancerade behandlingar så som Dermaplane PRO, Freezpen & IPL.

Lina Sandberg

Lina är Medicinsk fotterapeut sedan 2021 & vi är otroligt glada att hon kommer börja hos oss på Beauty by Lina hösten 2023, ett perfekt komplement till vårt övriga utbud av behandlingar.

Lina har tidigare drivit en egen klinik med inriktning på just medicinsk fotvård, ett yrke som verkligen engagerar & passar henne perfekt. Att få hjälpa sin kund att långsiktigt behandla problem med sina fötter men att också ge en avkopplande & skön stund i behandlingsstolen är allt lika viktigt för Lina. Och hennes fotmassage önskar man aldrig tog slut.

Lina har en fantastisk helhetssyn på hälsa & är även utbildad Yogainstruktör inom olika grenar sedan 7år tillbaka.

Lina utför även öronhålstagning på salongen, även detta har hon tidigare utfört & jobbat med när hon drev eget.

Therese Thulin

Therese är auktoriserad hud- och SPA terapeut sedan december 2023 efter 1.5års studier på Yrkeshögskolan i Landskrona & börjar hos oss på Beauty by Lina direkt efter sin examen. Therese har tidigare jobbat inom olika serviceyrken men tog efter pandemin tag i sin dröm om att studera till hudterapeut.

Hos Therese kan du boka klassiska ansiktsbehandlingar, vaxning, lash- & browlift och inom kort Hotstonemassage. Therese är en noggrann & positiv person som alltid sätter dig som kund i fokus. Hon har verkligen valt ett yrke som passar henne som handen i handsken.

Therese är stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).