Vi som jobbar på Beauty by Lina

Lina Swärd

Auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005. Började sin yrkesbana som hudterapeut på en världskryssare, ett SPA i Ronneby och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon september 2009 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare flyttade salongen till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar och första hudterapeuten anställdes. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar med fokus på avancerade som tex Dermapen, IPL och kemiska peelingar.  Permanent hårreducering i form av IPL och elektrisk epilering är också behandlingar som ligger Lina varmt om hjärtat. Att lägga upp en långsiktig hudvårdsplan tillsammans med sin kund är det Lina absolut finner roligast och mest utmanande med sitt yrke.

Lina brinner för sin salong, både att driva den och utföra behandlingar. Kundservice och helhetstänk är grundpelarna i företaget och drömmen om att flytta till nya lokaler helt anpassade för verksamheten blev sann oktober 2021 när salongen flyttade till Borgmästaregatan 17.

Innehavare av Hudhygienst certifikat, gesällbrev och stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Michelle Nilsson

Michelle är i grunden legitimerad sjuksköterska men drömmen om yrket som hudterapeut fanns kvar & hon valde därför att vidareutbilda sig till hud- & SPA terapeut på Landskrona yrkeshögskola där hon tog examen 2016.
Michelle har en stor passion för yrket & har en väldigt fin förmåga för helhetstänk åt dig som kund. Hälsa, välmående & behandlingar går hand i hand för Michelle som gärna vägleder dig i rätt riktning.
Hennes handlag, lugn & förmåga att känna dig sedd & hörd kommer ge dig avslappnande & resultatinriktade behandlingar hos oss på Beauty by Lina.

Michelle har jobbat på Beauty by Lina sedan 2020 & har under den tiden gått vidareutbildning i Coolshaping, IPL- hårreducering, PRX, Dermapen, NBE500 & brasiliansk vaxning. Under hösten -23 kommer hon även att vidareutbilda sin inom IPL hudförbättring.

Michelle är stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Mina Fors

Mina är auktoriserad hud- och SPA terapeut sedan december 2009 efter studier på Elisabethskolan i Göteborg. Sedan dess har Mina jobbat inom olika serviceyrken men alltid längtat tillbaka till yrket som hudterapeut. När hon såg att vi på Beauty by Lina sökte personal till den nyrenoverade salongen kände hon att det var nu eller aldrig. From januari -22 utökade vi vårt team på salongen med Mina och hon utför  klassiska ansiktsbehandlingar, kroppsmassage, pedikyr, lash- & browlift, PRX, IPL hårreducering, Coolshaping. Mina har alltid ett leende på läpparna och ger dig som kund en fin energi i kombination med att hon är noggrann.

Mina är stolt medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Aneta Przybyłek

Aneta har jobbat med sitt drömyrke hudterapeut sedan 2012. Under sin långa karriär har hon hunnit vidareutbilda sig inom många olika områden & även drivit egen salong i sitt hemland Polen. Aneta kompletterar oss på Beauty by Lina som handen i handsken.

Vi beskriver gärna Aneta som en varm & omhändertagande terapeut som är van vid att lägga upp behandlingsplaner skräddarsydda för sin kund. Hon gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd & vi beskriver henne gärna som en perfektionist & hon möter dig alltid med ett leende.

 

Hos Aneta kan du boka ansiktsbehandlingar, pedikyr, Shellac, spraytan, vaxning, kemisk peeling, lash- & browlift. Några nya behandlingar är också på ingång under hösten -23, bland annat Dermaplane PRO & Freezpen.

Lina Sandberg

Lina är Medicinsk fotterapeut sedan 2021 & vi är otroligt glada att hon kommer börja hos oss på Beauty by Lina hösten 2023, ett perfekt komplement till vårt övriga utbud av behandlingar.

Lina har tidigare drivit en egen klinik med inriktning på just medicinsk fotvård, ett yrke som verkligen engagerar & passar henne perfekt. Att få hjälpa sin kund att långsiktigt behandla problem med sina fötter men att också ge en avkopplande & skön stund i behandlingsstolen är allt lika viktigt för Lina. Och hennes fotmassage önskar man aldrig tog slut.

Lina har en fantastisk helhetssyn på hälsa & är även utbildad Yogainstruktör inom olika grenar sedan 7år tillbaka.

Lina kommer även att utföra NYHETEN öronhålstagning på salongen, även detta har hon tidigare utfört & jobbat med när hon drev eget.

Vi hälsar Lina varmt välkommen till oss på Beauty by Lina