Våra auktoriserade hudterapeuter

Maria Hillborg

Auktoriserad hud- & SPA terapeut. Tog sin examen i augusti 2017 efter studier på IBS (International Beauty School) i Stockholm & har jobbat på Beauty by Lina sen dess. Maria har verkligen hittat rätt i sitt yrkesval & brinner för att hjälpa dig som kund med rätt val av behandling & hudvårdsrutin i kombination med att ge en skön & mycket avkopplande stund. Maria har gått vidareutbildningar i samtliga våra hudvård- & makeupmärken samt brasiliansk vaxning & Nannic NBE 500 & deep skin sedan sin examen.

Maria är innehavare av CIDESCO certifikat & är stolt medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksorganisation ).

Lina Swärd

Auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005. Har arbetat som hudterapeut på en världskryssare, på SPA i Blekinge och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon sept -09 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare anställdes Sofie & salongen flyttade till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar & rådgivning. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar men även elektrisk epilering. Lina brinner för sin salong, både att driva den och se till att kunderna blir nöjda med salongen som helhet. I juni 2017 anställs en ny härlig medarbetare: Maria Hillborg för att kunna erbjuda kunderna fler behandlingar och ett större utbud av tider.

Innehavare av hudhygienst certifikat och stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Louise Eskilsson

Louise är auktoriserad hud- och SPA terapeut sedan december 2019 efter studier på Elisabethskolan.
Noggrann, lugn och engagerad är en bra beskrivning av Louise som verkligen hittat sitt rätta yrke som hudterapeut. Louise har en verklig bredd i vilka behandlingar hon utför på Beauty by Lina. Hon är en fena på browlift och lashlift, har en förkärlek till Dermapen som även hjälpt henne personligen till en bättre hudhälsa. Hon är expert på allt som har med brun-utan-sol att göra och hennes ansiktsmassage kan få vem som helst att slappna av.

Innehavare av CIDESCO certifikat, gesällbrev & är stolt medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksorganisation ).