Våra auktoriserade hudterapeuter

Lina Swärd

Auktoriserad hud- och SPA terapeut. Tog sin examen på Tech Futurum i Landskrona år 2005. Började sin yrkesbana som hudterapeut på en världskryssare, ett SPA i Ronneby och en hudvårdssalong i Karlskrona innan hon september 2009 öppnade hudvårdssalongen ”Beauty by Lina”. 3 år senare flyttade salongen till större lokaler för att kunna möta kundernas efterfrågan på behandlingar och första hudterapeuten anställdes. Behandlingar Lina utför mest är olika typer av ansiktsbehandlingar, både klassiska men framförallt avancerade. Permanent hårreducering i form av IPL och elektrisk epilering är också behandlingar som ligger Lina varmt om hjärtat.

Lina brinner för sin salong, både att driva den och utföra behandlingar. Kundservice och helhetstänk är grundpelarna i företaget och drömmen om att flytta till nya lokaler helt anpassade för verksamheten blev sann oktober 2021 när salongen flyttade till Borgmästaregatan 17.

Innehavare av hudhygienst certifikat, gesällbrev och stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Michelle Nilsson

Michelle är i grunden legitimerad sjuksköterska men drömmen om yrket som hudterapeut fanns kvar & hon valde därför att vidareutbilda sig till hud- & SPA terapeut på Landskrona yrkeshögskola där hon tog examen 2016.
Michelle har en stor passion för yrket & har en väldigt fin förmåga för helhetstänk åt dig som kund. Hälsa, välmående & behandlingar går hand i hand för Michelle som gärna vägleder dig i rätt riktning.
Hennes handlag, lugn & förmåga att känna dig sedd & hörd kommer ge dig avslappnande & resultatinriktade behandlingar hos oss på Beauty by Lina.

Önskar du en välgörande massage, avslappnande eller djupgående är det Michelle du ska boka tid hos.

Michelle är stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Mina Fors

Mina är auktoriserad hud- och SPA terapeut sedan december 2009 efter studier på Elisabethskolan i Göteborg. Sedan dess har Mina jobbat inom olika serviceyrken men alltid längtat tillbaka till yrket som hudterapeut. När hon såg att vi på Beauty by Lina sökte personal till den nyrenoverade salongen kände hon att det var nu eller aldrig. From januari -22 utökar vi vårt team på salongen med Mina och hon kommer bland annat att utföra våra klassiska ansiktsbehandlingar, kroppsmassage, pedikyr och färgning av fransar och bryn. Mina har alltid ett leende på läpparna och ger dig som kund en fin energi i kombination med att hon är noggrann.

Mina är stolt medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation).

Aneta Przybyłek

Aneta har jobbat med sitt drömyrke hudterapeut sedan 2012. Under sin långa karriär har hon hunnit vidareutbilda sig inom många olika områden & även drivit egen salong i sitt hemland Polen. Aneta kompletterar oss på Beauty by Lina som handen i handsken.

Vi beskriver gärna Aneta som en varm & omhändertagande terapeut som är van vid att lägga upp behandlingsplaner skräddarsydda för sin kund. Hon gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd & vi beskriver henne gärna som en perfektionist & hon möter dig alltid med ett leende.

 

Hos Aneta kan du boka ansiktsbehandlingar, pedikyr, Shellac, spraytan, vaxning, lash- & browlift. Några nya behandlingar är också på ingång så håll utkik.

Som ett välkomsterbjudande får du 15% på valfri behandling (undantag för Spraytan) när du bokar tid hos Aneta till och med 22/6. Så passa på.