NBE Deep Skin Djuprengörande hudförbättring

Med högteknologisk apparatur unikt utvecklad för djupgående, hudföryngrande och lyftande effekt helt utan nålar, smärta eller kirurgiska ingrepp kan vi åstadkomma synliga resultat efter första behandlingen. I NBE Deep Skin förenar vi  yttre och inre skönhet med välbefinnande och är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt.

NBE Deep Skin

Ett unikt duokoncept med dermabrasion och microneedling. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic.

En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resulta. Banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

NBE Deep Skin tillval i valfri ansiktsbehandling 30min

Blästring/slipning med ablatorn i samband med valfri ansiktsbehandling 650kr

NBE 500 Duo Deluxe ansiktsbehandling 150 min

Den optimala behandlingen för en maximalt resultatinriktat effekt. Här behandlas ansikte, hals och dekolletage med hjälp av av både NBE Deep Skin & NBE 500, det bästa av 2 världar. Vi använder NBE Deep Skin som är en djuprengörande micropeeling som slipar din hud mjuk, ren och len. Den följs av en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som tex. hyaluronsyra som har en fillers-liknande effekt. Läs mer om NBE Deep Skin längre ner. Därefter jobbar vi med radiofrekvens NBE500 som kombineras med utvalda serum som ger ett enastående resultat på spänst, lyster & fasthet i din hy. Behandlingen känns som en värmande, avkopplande ljuvlig massage.

NBE 500 Duo Deluxe 150 min 2650 kr

4ggr- 30% på den 4e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-10e dag)
6ggr- 50% på den 6e behandlingen (gäller vid bokning av kur, dvs behandling var 7-10e dag)

Boka tid

Hur går ansiktsbehandlingen till?

NBE Deep Skin består av 3 unika verktyg som kombineras med högkoncentrerande serum som tillsammans ger djupa effekter.

Vi inleder behandlingen med rengöring, hudanalys och en mild  peeling med pilbarksextrakt. Därefter:

Steg 1: Ablatorn- effektiv mekanisk peeling

Ablatorn som är ett verktyg som slipar/ suddar huden från döda hudceller och ojämnheter och som förbereder huden för nästa steg i behandlingen. Hudytan mjukas upp och jämnas ut. Porer förfinas och absorptionsförmågan för kommande serum förbättras avsevärt. Behandlingen är härligt rogivande och helt smärtfri. Denna nya metod av microdemabrasion, fungerar för alla hudtyper utan risk för hudskada.

Steg 2: Infusorn- öppnar upp microkanaler i huden

Med hjälp av Infusorn öppnar vi upp och skapar massor med små microkanaler i huden så att dom aktiva ingredienserna i dom utvalda specialserumen kan slussas djupare ner i huden. När mirosfärerna i produkterna  kommer i kontakt med fukten i din hy expanderar de och återgår till sin ursprungliga volym, vilket resulterar i en direkt utfyllnad av rynkor och fina linjer.

Steg 3: Correctorn- effektiv punktbehandling

Correctorn är ett specialdesignat verktyg där vi kan punktbehandla svåråtkomliga önskade områden med hög precision.  Ger enastående effekter tack vare den konformade toppen som ger en perfekt träffyta vid tex djupa rynkor runt ögonen och acneärr.

Vi avslutar behandlingen med en riktigt lyxig alginatmask anpassad för din hudtyp och behov. När masken lyfts av känns huden mjuk, smidig, lugn och otroligt återfuktad. Behandlingen avslutas med anpassade produkter för ögon, ansikte och hals.

Behöver din hy något alldeles extra för ett speciellt tillfälle eller vill du ge din hy den bästa av behandlingar? Då ska du testa NBE Deep Skin behandling.

Behandlingen kan göras som en enstaka uppiggande behandling eller i kur om 4-6 behandlingstillfällen, vilket är att rekommendera för att nå bästa och mest hållbara resultat.

Samtliga fullständiga behandlingar innehåller: Rengöring, hudanalys, mild peeling med pilbarksextrakt, NBE 3 stegs behandling (ablatorn, infusorn & correctorn), samt en anpassad avslutande alginatmask och avslutande produkter.

Frågor & Svar om NBE Deep Skin

  1. För vem passar behandlingen?

En NBE-behandling anpassas individuellt och passar alla hudtyper,  åldrar och behov. Man jobbar med lifting, rynkor,torrhetslinjer, rosacea, ytliga kärl, acne, stora porer, lymfa, ärr och pigmentfläckar.

  1. Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster. Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna triggar i gång kroppens naturliga system och ökar syret- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler främjas, fukthalten i huden ökar och flödet av syrerikt blod förbättras. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks.

För bäst och mest långsiktigt resultat läggs en personligt anpassad behandlingsplan upp vid din bokning eller konsultation.

  1. Är det en säker metod?

NBE är en väldigt säker behandlingsmetod och sker med mycket hög säkerhet. Metoden är väl bepövad och används dagligen världen över.  Den är till och med mycket gynnsam för hudens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar. Hudföryngring med NBE Deep Skin sker helt utan smärta eller injektioner, nålar eller kirurgiska ingrepp. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ, men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering.

  1. Finns det några kontraindikationer?

Rådgör gärna med oss om du har frågor kring ev kontraindikationer. Aktiv herpes, aktiv acne, psoriasis, aktiv rosacea är hudtillstånd vi undviker att behandla.

  1. Hur länge förväntas resultatet hålla i sig?

Resultatet efter behandling med NBE kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE – behandlingar.