Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. 

Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben.

Vi arbetar med peels från Dermaceutic för ett optimalt resultat!

Boka tid

För vem?

Behandlingen passar alla, men speciellt bra för dig med hudproblem som t.ex. fet/oren hud, förstorade porer, linjer, solskadad hud och pigmenteringar. Behandlingen kan göras som en engångsbehandling eller, för bästa resultat, en kur på cirka 4 gånger. Rekommendation är att man gör behandlingen i september–april. Vid samtliga behandlingar med kemiska peelingar rekommenderar vi solskydd före, under och upp till en månad efter avslutad kurbehandling med minst spf 30.

Boka tid

Dermaceutic

Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke, utvecklat i Frankrike av läkare som ville ge sina patienter effektiv hudvård. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och hemmavårdsprodukter. Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

För att du ska få ett så bra resultat som möjligt rekommenderar vi att du använder anvisade produkter för att få så bra effekt av behandlingen som möjligt, samt påskynda läkningsförloppet. Boka gärna tid för konsultation så hjälper vi dig att bestämma vilken peel som passar just din hy bäst, går igenom kontraindikationer & hjälper dig med en behandlingsplan. 

Boka tid

Dermaceutic Milk peel

30min  1550kr

Milk Peel innehåller 50 % glykolsyra, 4 % salicylsyra och 10 % mjölksyra. Behandlingen ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen & jobbar på orenheter, perfekt för en trött & livlös hy. En riktig askungenbehandling, inför tex bröllop. Behandlingen avslutas med en svalkande, återfuktande & lugnande sheet mask, speciellt framtagen att appliceras efter en peelbehandling för att optimera hudens fukthalt.

Milk peel rekommenderas som en kur på 4 behandlingar med 2 veckors intervall, 4 beh/5000kr. Behandlingarna betalas per tillfälle & rabatten dras av vid sista behandlingstillfället.

För bästa resultat används Dermaceutics
medicinska hudvårdsprogram 2 veckor före, under och 2 veckor
efter kuren. Välkommen att kontakta oss för rådgivning & produktinköp på salongen.

Tillval: Vänligen kontakta oss om du önskar tillval av ytterligare behandlingsområden så som hals, handrygg eller dekolletage.

1 behandling av handrygg 1050kr
1 behandling av ansikte & hals 1550kr
1 behandling av ansikte hals & dekolletage 2790kr

Boka tid

Dermaceutic Mela peel Forte

30min 3100kr

Mela Peel Forte är en unik behandling som passar vid ojämnt pigmenterad hud, postinflammatorisk pigmenteringar och vid problem med melasma. En högkoncentrerad formula med 15% blandning av mjölksyra, salicylsyra & phyticsyra som ger en uppljusande effekt, jämnare hudton samt klarare hy.

Kurbehandling rekommenderas om 1-2 behandlingar med 4 veckors intervall.
Efterbehandlande Mela Cream (1100 kr) ingår i priset.

För bästa resultat används Dermaceutics medicinska hudvårdsprogram 2 veckor före, under och 2 veckor efter kuren.

Kontakta oss gärna för konsultation & bokning.

Boka tid

Dermaceutic Mask peel

30min 1200kr

Mask Peel passar för effektiv djuprengöring av huden. Huden får en ren
och fin lyster samt en mild hudföryngring. Mask peel är en 30 % glykolsyrabehandling som passar fet hud och acne.

Rekommenderas som kur på 4 behandlingar med 2 veckors intervall. För bästa resultat används Dermaceutics medicinska hudvårdsprogram 2 veckor före och efter kuren.

Kontakta oss gärna för konsultation & bokning.

4 beh/3600kr

Boka tid

Bokning av tid

Du kan boka din tid online eller ringa oss på 0455-122 00 om du har frågor eller önskar hjälp med bokning. Du kan också boka en konsultation där vi träffas & tillsammans går igenom ditt behandlingsbehov, vilket resultat du eftersträvar och vilka effekter vi kan uppnå med behandlingen samt hur du kan förbereda samt ta hand om din hy efter behandlingen med anpassade hudvårdsprodukter.

Vi är Auktoriserade hudterapeuter, medlemmar i SHR & innehar behandlingsskadeförsäkring & godkända att utföra Hygienisk verksamhet av Miljö & hälsovårdsnämnden.

Boka tid

Före- & efterbilder