Förnya din hud med kemisk peeling

Kemisk peeling står inte bara för en typ av behandling – det representerar en mångfald av tekniker. Genom att applicera specifika syror direkt på din hud, lyfter och förnyar vi dess yttre skikt. Detta tar bort trötta, gamla celler och sparkar samtidigt igång processen för cellförnyelse. Kom ihåg, med åldern minskar takten på cellförnyelsen.

Vad du kan förvänta dig av en kemisk peeling hos oss? En tydlig förbättring och en ungdomligare känsla i din hud. Oavsett om det gäller ditt ansikte, hals, nacke, bröst, händer eller till och med armar och ben, kan vi hjälpa dig att uppnå de resultat du drömmer om.

Satsa på kvalitet med Dermaceutic För att garantera bästa möjliga resultat, har vi valt att samarbeta med Dermaceutic. Med deras avancerade peels kan du lita på att din hud är i goda händer.

Boka tid

För vem?

Förvandla din hud med vår behandling Även om vår behandling välkomnar alla hudtyper, ser vi särskilt positiva resultat för dig med utmaningar som fet eller oren hud, förstorade porer, fina linjer, solskador och pigmentfläckar. För en kort boost, boka in en engångsbehandling. Men, för den mest markanta förvandlingen, rekommenderar vi en intensivkur om fyra sessioner, särskilt under perioden september till april.

Skydda din förnyade hud Efter att ha satsat på kemisk peeling, är det viktigt att skydda din hud. Oavsett behandlingsfrekvens insisterar vi på att du använder solskydd med minst SPF 30 både före, under och upp till en månad efter avslutad kur. Din hud förtjänar det bästa skyddet.

Boka tid

Dermaceutic

Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke, utvecklat i Frankrike av läkare som ville ge sina patienter effektiv hudvård. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och hemmavårdsprodukter. Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

För att du ska få ett så bra resultat som möjligt rekommenderar vi att du använder anvisade produkter för att få så bra effekt av behandlingen som möjligt, samt påskynda läkningsförloppet. Boka gärna tid för konsultation så hjälper vi dig att bestämma vilken peel som passar just din hy bäst, går igenom kontraindikationer & hjälper dig med en behandlingsplan. 

Boka tid

Dermaceutic Milk peel

30min  1700kr

Förvandla din hud med Milk Peel Upplev den kraftfulla kombinationen av 50% glykolsyra, 4% salicylsyra och 10% mjölksyra. Milk Peel aktiverar din huds naturliga lyster, mjukgör synliga linjer och jämnar ut hudtonen. Dessutom tar den effektivt bort orenheter. Detta gör den till det ultimata valet för trött och livlös hud, särskilt om du vill stråla inför speciella tillfällen som ett bröllop.

Efter behandlingen, känn hur din hud lugnas och återfuktas av vår specialdesignade sheetmask. Den är särskilt framtagen för att maximera hudens fukthalt efter en peelbehandling.

Investera i din skönhet Vi rekommenderar en kur om totalt 4 Milk Peel-behandlingar. Genomför dessa med 2 veckors intervall och få ett paketpris av 5000kr. Varje behandling betalas separat, och du njuter av rabatten vid ditt fjärde besök.

Förstärk ditt resultat För att uppnå de bästa effekterna, rekommenderar vi att du kombinerar Milk Peel med Dermaceutics medicinska hudvårdsprogram. Starta programmet 2 veckor före din första behandling, fortsätt under behandlingsperioden och avsluta 2 veckor efter sista behandlingen. Kom in till oss på salongen för personlig rådgivning och för att inhandla produkterna.

Personlig anpassning Önskar du att behandla fler områden? Vi erbjuder tillval som täcker hals, handrygg eller/eller dekolletage.

  • Handrygg: 1050kr
  • Ansikte & hals
  • Ansikte, hals & dekolletage

Tveka inte, kontakta oss idag för din personliga skönhetsupplevelse!

Boka tid

Dermaceutic Mela peel Forte

30min 3100kr

Upptäck Mela Peel Forte – Lösningen på dina hudproblem Har du problem med ojämn pigmentering, postinflammatoriska pigmentfläckar eller melasma? Mela Peel Forte erbjuder en skräddarsydd lösning. Med en potent mix av 15% mjölksyra, salicylsyra och phyticsyra lyser vi upp, jämnar ut och klarar upp din hud.

För att säkerställa en transformation som varar rekommenderar vi en kur om 1-2 sessioner, med 4 veckors mellanrum. Plus, som en bonus, inkluderar vi vår efterbehandlande Mela Cream (värde 1100 kr) i priset.

Maximera dina resultat med Dermaceutic Satsa på Dermaceutics medicinska hudvårdsprogram: börja två veckor innan behandlingen, fortsätt under kuren och avsluta sedan två veckor efter. Detta optimerar och bevarar dina resultat.

Är du redo för en hudförvandling? Kontakta oss idag för konsultation och bokning.

Boka tid

Dermaceutic Mask peel

Förvandla din hud på bara 30 minuter – endast 1200 kr

Söker du en djupgående rengöring med omedelbar lyster? Prova vår Mask Peel. Inte bara rengör den huden på djupet, men du får också en mjuk hudföryngring. Specifikt designad med 30% glykolsyra, är Mask Peel perfekt för dig med fet hud eller acne.

För en långvarig effekt, rekommenderar vi en kur om 4 sessioner med 2 veckors mellanrum – allt för ett förmånligt pris av 3600 kr. Och för att verkligen maximera resultaten, kombinera behandlingen med Dermaceutics medicinska hudvårdsprogram, som bör användas både före och efter kuren.

Är det dags för din hud att stråla? Kontakta oss nu för konsultation och bokning.

Boka tid

Bokning av tid

Vill du enkelt boka din tid? Gör det online nu. Om du har frågor eller behöver hjälp med bokningen, tveka inte att ringa oss på 0455-122 00. Önskar du en mer personlig vägledning? Sätt upp en konsultation med oss. Tillsammans dyker vi in i dina specifika behandlingsbehov, diskuterar de resultat du siktar på och utforskar hur vi bäst kan uppnå dina mål. Vi vägleder dig också genom förberedelser och hur du bäst tar hand om din hy post-behandling med skräddarsydda hudvårdsprodukter.

Känn dig trygg med oss: Som auktoriserade hudterapeuter och stolta medlemmar i SHR, har vi både behandlingsskadeförsäkring och godkännande att utföra hygieniska behandlingar av Miljö & hälsovårdsnämnden.

Boka tid

Före- & efterbilder